22 Ağustos 2014 Cuma

SPA’DA YENİ TREND : KONSANTRE MASAJLAR



Havaalanına, fuar merkezlerine, Tarihi Yarımada’ya ve alışveriş merkezlerine yakınlığı ile Türkiye’deki iş hayatının yeni stratejik merkezi olan 5 yıldızlı Elite World Business Hotel, Florya’da hizmette


Türk hamamı, havuz, sauna keyfi, şok duş ve buhar banyosu olanaklarının sunulduğu Fit Life SPA & Health Center’da, günümüzün yeni SPA trendi “konsantre” masajlar, tedavi ve rahatlama odaklı terapi olarak sunuluyor. İş dünyasının ağrılarına Konsantre Masaj, gerginliklerine Oryantal Masaj Şehir-iş oteli konseptiyle hizmet verecek olan Elite World Business Hotel’in SPA uzmanları, SPA trendlerini iş dünyasının yoğun ve koşturmalı hayatında vücutlarında oluşan, özellikle kas-eklem ağrıları ve baş ağrılarına yönelik olduğunu açıkladı.


Omuz-boyun ve yüz bölgesine özel Hint Baş Masajı, sırt-omuz ve boyun bölgesine yoğunlaşılan, sırt bölgesindeki gerginlik ve fibrozitlere iyi gelen Konsantre Sırt Masajı, uzman eller eşliğinde sizlere sunuluyor.  İçeriğinde İsveç, Tayland ve Şiatsu teknikleri uygulanarak yapılan kombine bir masaj türü olan Oryantal Masaj ise, bu üç tekniğin en iyi hareketleri uygulanarak vücudunuzu hafifletmeyi amaçlıyor.


Bunların yanı sıra, Asya’nın usta şifalı elleri Bali’li masözlerinden Ayak Masajı, Thai Masajı, Aromaterapi Masajı, İsveç Masajı gibi masaj çeşitleri ile kendinizi şımartabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder