22 Ağustos 2014 Cuma

KUŞADASI, “KAYK - EAYK 2. KUŞADASI YELKENLİ YAT YARIŞI SETUR KUŞADASI MARİNA KUPASI”NA 2. KEZ EV SAHİPLİĞİ YAPIYOR


Setur Marina ile KAYK ve EAYK işbirliğinde düzenlenecek olan  “KAYK - EAYK 2. Kuşadası Yelkenli Yat Yarışı Setur Kuşadası Marina Kupası” 31 Ağustos 2014 tarihinde Kuşadası’nda gerçekleştirilecek.
Kuşadası Yat Kulübü (KAYK) ve Ege Açık Deniz Yat Kulübü (EAYK) işbirliğinde ikinci kez düzenlenecek olan “KAYK - EAYK 2. Kuşadası Yelkenli Yat Yarışı Setur Kuşadası Marina Kupası” 31 Ağustos 2014 tarihinde gerçekleşecek. Deniz, yat ve yelken tutkunlarını buluşturacak olan bu yarış yelkenli polyester  yatlar için Türkiye Yelken Federasyonu tarafından onaylı bir koy içi şamandıra yarışı şeklinde yapılacak. Start saat 11:00’de Kuşadası Gazi Beğendi Parkı açıklarından verilerek aynı günde 2. yarış gerçekleştirilecek. Yarışa 20 teknenin katılması bekleniyor.


Yelken Sporunu Sevdirmek ve Kuşadası’nın Yatçılık ve Marina Hizmetlerini Tanıtmak Amaçlanıyor
Yarış, yelken sporunun daha geniş kitleler tarafından izlenmesini sağlarken, denizcilere ve yatçılara Kuşadası’ndaki yatçılık ve marina hizmetlerinin de  tanıtılmasını amaçlıyor. Setur Kuşadası Marina ve Kuşadası Belediyesi’nin ana sponsorluğunda Kuşadası Yat Kulübü tarafından ikinci kez  düzenlenecek olan bu keyifli yarışta yelken takımları zafere ulaşmak için kıyasıya mücadele edecekler. Yarış sonrasında SETUR KUŞADASI MARİNA’da akşam düzenlenecek olan törenle dereceye giren yarışmacılara kupaları verilecek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder