14 Ağustos 2014 Perşembe

ARTPOP albümü ile Lady Gaga'nın ilk İstanbul konseri 16 Eylül'de İTÜ Stadyumu'nda!

Lady Gaga İstanbul'da, Sen Neredesin?

Şimdiye kadar yaptığı turnelerle birlikte 4 milyon üzerinde konser bileti satan ve günümüzün en popüler isimlerinden biri olan Lady Gaga, Lady Gaga's artRAVE:the ARTPOP Ball turnesi kapsamında ilk defa Türkiye'ye geliyor.

Lady GAGA konserinden sonra hem soluğu Taksim'de alıp eğlenceye tam gaz devam etmek isteyenleri hem de şehir dışından İstanbul'a gelen ve birkaç gün bu kozmopolit şehri keşfe çıkmak isteyenler için Three Apples Suites & Residences çok uygun konaklama seçenekleriyle kalpleri fethediyor. tshbr

Three Apples Suites & Residences, Taksim meydanına 100 metre uzaklıkta, iş, eğlence ve alışveriş merkezlerine, gece hayatının merkezi Taksim'e ve ulaşım noktalarına yürüme mesafesinde... Three Apples Suites & Residences'da güvenilir bir suite ya da residence kiralamanın deneyimini yaşarken dilerseniz size özel mutfağında kendi yemeğinizi servis edebilirsiniz.

Lady Gaga İstanbul’da, sen neredesin? Haydi, durma! Sen de Lady Gaga coşkusunu yaşa, konser biletini getir, 14-17 Eylül tarihleri arasında çift kişilik konaklamalarda %15 indirim şansını yakala!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder