21 Ağustos 2014 Perşembe

GELENEKSEL ET YEMEKLERİ KENTPLAZA’DA YARIŞIYOR, ÖZGÜR ŞEF NOT VERİYOR!



Lezzet tutkunlarının gönlüne taht kurmuş olan ünlü aşçı Özgür Şef, Kentplaza’da bu yıl 2.’si düzenlenecek yemek yarışmasına Jüri Başkanı oluyor. “Geleneksel Et Yemekleri” isimli yarışma, 23 Ağustos 2014 Cumartesi günü Kentplaza AVM’de yapılacak. Saat 14.00’te başlayacak olan bu leziz yarışma, et yemeklerinin geleneksel tatlarını yeniden hatırlatmayı amaçlıyor.

Köklü bir kültüre sahip olan Türk Mutfağı’ndaki eşsiz et yemeklerinin en güzel örneklerinin sunulacağı yarışmaya kendine güvenen herkes katılabilecek. Son başvuru tarihi 21 Ağustos olan yarışmada kıyasıya rekabet edecek lezzetler, yarışmacılar tarafından evde hazırlanıp Kentplaza AVM’de jüri üyelerinin beğenisine sunulacak.

Yarışma sonucunda ilk 3’e giren lezzet ustalarını, Kentplaza’da birbirinden güzel hediyeler bekliyor. Ünlü aşçı Özgür Şef’in belirleyeceği sıralamada Bernardo’dan; 1.’ye 1000 TL, 2.’ye 600 TL ve 3.’ye de 300 TL’lik hediye çeki armağan edilecek. Ayrıca “Geleneksel Et Yemekleri” yarışmasına katılıp dereceye giremeyenlere de, yine Kentplaza AVM içerisindeki Biev Mağazası’ndan teselli ödülü olarak 100 TL’lik hediye çeki verilecek.

Avm Partners tarafından yönetimi yapılan ve açıldığı günden itibaren gerçekleştirdiği etkinliklerle, Konya’nın sosyal yaşamına yepyeni bir boyut kazandıran Konya Kentplaza AVM, hayata renk katan, eğlence ve sürprizlerle dolu etkinliklerini sürdürmeye devam edecek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder