19 Ağustos 2014 Salı

Bodrum Uluslararası 1. Moonlight Sanat Festivaliİ’ ne ev sahipliği yapacak



Önemli sanat topluluklarının yer aldığı festivalde Türkiye’ den tiyatro toplulukları ve çeşitli ülkelerden sevilen sanatçıların dans gösterileri ve konserleri olacak.  Bodrum Kalesi ve Bodrum Antik Tiyatrosu  Bodrum Uluslararası 1. Moonlight Sanat Festivali programının  ilk yılında ülkemizde popüler olan    “ZAZ “ gibi  Türkiye den ve dünyadan starları ağırlamaya hazırlanıyor.tshbr




DEEPART şirketinin projesi olan  Bodrum Uluslararası 1. Moonlight Sanat Festivali Bodrum Belediyesi işbirliği ile Bodrum Kalesin'de ve Bodrum Antik Tiyatrosunda gerçekleşecektir. Festival programında tiyatro, müzik, dans, resim sergisi gibi sanatsal performansları  yer alacaktır.

Bodrum Uluslararası 1. Moonlight Sanat Festival'i Sadri Alışık Tiyatrosu “Yatak Odası Dialogları”( Levent Ülgen - Goncagül Sunay), “Dostlar Tiyatrosu; Yaşamaya Dair” (Genco Erkal – Tülay Günal), “Kumbaracı Tiyatrosu; Kimsenin ölmediği bir günün ertesiydi” (Sumru Yavrucuk) ,  İngiltre’den ‘’12 Tenor’s’’,  İrlanda’dan ‘’Spirit of the Ireland’’ ve Fransa ‘dan ‘’ZAZ’’ gibi Yurt içi ve yurt dışından gelen seçkin sanatçılardan oluşacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder