26 Ağustos 2014 Salı

MARTI MARINA & YACHT CLUB ULUSLARARASI KADINLAR YELKEN HAFTASI HEYECANINA ORTAK OLUYOR

                                   
                                         

Martı Marina &Yacht Club, Türkiye’nin ilk ve tek kadın yelken okulu olan Women’s Sailing School (Kadınlar Yelken Okulu) tarafından düzenlenen  5. Uluslararası Kadınlar Yelken Haftası (23-30 Ağustos 2014) kapsamında 26 Ağustos Salı Günü ‘’ Martı Marina Woman Match ’’ adıyla özel bir etkinlik düzenliyor.

Dünyada amatör kadın yelkenciler arasında düzenlenen tek gezi organizasyonu olan ‘International Women Sailing Week’, bu yıl Rusya, Belçika, Almanya, Avusturya, İngiltere, Hollanda ve Türkiye’den olmak üzere 8 tekne ve yaklaşık 50 amatör kadın yelkencinin katılımıyla gerçekleşecek. Rotalarını Hisarönü Körfezi’ne doğru çeviren kadın sporcuların yer aldığı organizasyon kapsamında, 26 Ağustos Salı Günü Martı Marina & Yacht Club’ta ‘’ Martı Marina Women Match “ adıyla özel bir etkinlik düzenlenecek. Kar amacı gütmeyen bir sosyal sorumluluk projesi olarak gerçekleştirilen organizasyonda kadın sporcular ‘’ SAIL PINK ’’ sloganıyla meme kanserinin erken teşhisinin önemi ile ilgili duyarlılık yaratmak için yelkenlerini açacak.

“ Deniz ve yelkenle sınırları kaldırıp, sevgi ve dostlukla çoğalacağız…  ”
Meme kanseri farkındalığını arttırmak ve bu hastalıkla savaşan kadınlara destek vermek amacıyla, meme kanserinin uluslararası sembolü olan pembe kurdeleyle yelkenlerini açacak olan kadın sporcular, ‘’ SAIL PINK ’’  logolu bayraklarla hafta boyunca konaklanan her koyda etkinliklere imza atacaklar. Kadınların daha güzel bir dünya için farklılık yaratacağına inanan kadın sporcular, “ Deniz ve yelkenle sınırları kaldırıp, sevgi ve dostlukla çoğalacağız ” sloganı ile yola çıkıyor. Türk takımının en ilgi çeken isimlerinden olan Lale MANÇO AHISKALI, meme kanserine dikkat çekmek ve hastalıkla mücadele eden kadınlara destek vermek adına denize açılıyor.

Orhaniye Martı Marina & Yacht Club
1996 yılından bu yana hizmet veren Türkiye’nin en köklü turizm markası Martı Grubu’na ait olan Martı Marina & Yacht Club, güvenlik, temizlik, kalite, deneyimli personel, konfor alanlarında yapılan değerlendirmeler sonucunda, The Yacht Harbour Association (TYHA) tarafından “5 Altın Çıpa” ile sertifikalandırıldı. Martı Marina&Yacht Club; yüksek standartlı bağlama iskeleleri, teknik servisi, sosyal tesis olanakları ve ayrıcalıklı hizmet anlayışı ile yat sahiplerinin ihtiyaç duyacağı her türlü bakım-onarım imkanı en üst düzeyde sunuyor.  “Mavi Bayraklı” Martı Marina&Yacht Club, tekne sahiplerine verdiği servislerin yanı sıra Martı Hemithea Hotel ile konuklarına seçkin, şık ve zevkli bir ortamda; çok özel bir hizmet anlayışıyla, standartların ve alışkanlıkların ötesinde bir konaklama imkanı sunuyor. Kazıklar ve yüzer iskeleler üstünde inşa edilen ve bu sayede denizin temiz kalması sağlanan Türkiye’nin ilk denize girilebilen marinası olma özelliği ile dünden bugüne yat sahiplerinin önemli bir uğrak yeri olan Martı Marina&Yacht Club’ta, scuba diving, wind surfing gibi su sporları ile birlikte yelken eğitimi, kaptanlı yat veya yelkenli kiralama hizmeti ve kişiye özel kaptanlık eğitimleri de veriliyor. Denizde 430 ve karada 100 olmak üzere toplam 530 tekne bağlama kapasitesi olan marinada yer alan Club Mistral ise özel lezzetler sunuluyor. Martı Marina & Yacht Club, 19- 21 Eylül 2014 tarihlerinde Türkiye’nin ilk yat festivali “Hisarönü Aegean Yachting Festival”e de ev sahipliği yapacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder