14 Ağustos 2014 Perşembe

FRASER PLACE ANTHILL İSTANBUL, DÜNYA SEYAHAT ÖDÜLÜYLE ULUSLARARASI ARENADA BAŞARISINI TESCİLLEDİ



Ant Yapı’nın Bomonti’deki binası Anthill Residence’ın içerisinde yer alan Fraser Place Anthill İstanbul, World Travel Awards 2014 yarışmasından ödülle döndü.


Fraser Place Anthill İstanbul, bu sene 21.si düzenlenen World Travel Awards 2014 (Dünya Seyahat Ödülleri 2014) organizasyonunda, "Türkiye'nin En İyi Servisli Apartmanı (Turkey's Leading Serviced Apartments 2014)" kategorisindeki ödülün sahibi oldu. Wall Street Journal gazetesi tarafından “Seyahat Endüstrisinin Oscarları” olarak tanımlanan Dünya Seyahat Ödülleri’nin Yunanistan’ın Atina şehrinde düzenlenen törenine önde gelen seyahat acentelerinin yöneticileri ve turizm dünyasının önemli isimleri katıldı.tshbr


Gecede ödülü Fraser Place Anthill İstanbul adına alan Fraser Place Anthill İstanbul Genel Müdürü Tarun Kalra, “Turizm sektörünün en önemli ödüllerinden biri olan Dünya Seyahat Ödülleri kapsamında ödül almaktan dolayı çok mutluyuz. Avrupa Galası’nda aldığımız bu ödül Fraser Place Anthill’ Istanbul’da sunduğumuz hizmet kalitesi ve elde ettiğimiz müşteri memnuniyetini taçlandırdı. Bu alanda öncü olmanın sorumluluğu ile hizmet kalitesinde çıtayı yükseltmeye devam edecek, daha nice başarılara imza atacağız” dedi. 1993’ten bu yana seyahat ve turizm endüstrisinin tüm alanlarındaki en önemli başarıların ödüllendirildiği World Travel Awards, otel, tatil köyü, havayolu, deniz yolu gibi 1.000’i aşkın kategoride veriliyor. Oylama, dünya genelinde yüzbinlerce seyahat profesyonelinin internet üzerinden katılımıyla gerçekleşiyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder