26 Ağustos 2014 Salı

Kurban Bayramı’nda uzak diyarlara vizesiz tur seçenekleri



Coral Travel & ODEON Tours Kurban Bayramı'nda uzak diyarlarda tatil düşleyenler için Güney Afrika ve Tayland’a çok uygun fiyatlarla seyahat seçenekleri hazırladı.Türkiye pazarındaki tüketiciye 2006’dan beri tatil hizmetleri sunan ODEON Tours, 2014 yılı itibarı ile faaliyetlerine OTI Holding’in global tur operatörü markası Coral Travel ile devam ediyor. Coral Travel & ODEON Tours misafirlerine Kurban Bayramı’nda çok uygun fiyatlarla uzak diyarları keşfetme imkanı sunuyor. Dünyanın farklı köşelerinde bambaşka kültürleri tanımak için cazip birer alternatif olan Güney Afrika ve Tayland, vize istenmemesi nedeniyle de gezi tutkunlarının en çok tercih ettiği destinasyonlar arasında yer alıyor.


Unutulmaz Tayland tatili
Tayland, filmlere mekan olmuş tropikal adaları, her yıl milyonlarca turistin ziyaret ettiği muhteşem Budist tapınakları, çarpıcı güzellikte doğası ile Güney Asya’nın popüler turistik destinasyonlarının başında geliyor. Huzurlu ortamı ve sıcakkanlı insanlarıyla “gülen insanlar ülkesi” olarak bilinen Tayland’a vizesiz seyahat imkanı, Türklerin bu destinasyonu seçmesinde önemli rol oynuyor. Tayland'ın en büyük şehri ve başkenti olan Bangkok’un canlı sokakları, Mücevher Fabrikası ve Patpong Gece Pazarı ziyaretçilerini hayran bırakıyor. Tayland’ın en ünlü eğlence şehri olan Pattaya ise dünyaca ünlü Yüzen Pazar’ı, Timsah Çiftliği’ni görme ve Fil Safarisi yapma fırsatı sunuyor. Tayland’ın cennet köşesi olarak tanımlanan Phuket ise tropik balıklarla yüzüp muhteşem kumsallarda denizin tadını çıkartmak için birebir.  Üstelik Coral Travel & ODEON Tours, 4 Ekim’de Türk Hava Yolları çıkışlı 6 gece konaklamalı 8 günlük Bangkok&Pattaya turunu bayrama özel sadece 899 Euro’dan, Bangkok&Phuket turunu ise 1099 Euro’dan başlayan fiyatlarla sunuyor.


Rengarenk Güney Afrika
Ziyaretçilerini kendine hayran bırakan, gökkuşağı kadar renkli ülke Güney Afrika’da seyahat edenler ilk günden itibaren günlük hayatın rutininden tamamen sıyrılıyor. Atlantik Okyanusu’nun bembeyaz kumdan sahillerini keşfetme fırsatı sunan, aynı zamanda sahip olduğu hayvan çeşitliliğiyle de adeta bir açık hava hayvanat bahçesi olan Güney Afrika Cumhuriyeti vizesiz oluşuyla da cazip bir alternatif olarak tatilseverlere sunuluyor. Coral Travel & ODEON Tours Güney Afrika seyahatinde Johannesburg, Pilanesberg ve Cape Town’u görme fırsatı sunuyor. Altın ve gümüş madenleriyle öne çıkan, Afrika ve Avrupa kültürünün iç içe geçtiği,  eğlence hayatı ve mutfağıyla büyük üne sahip Johannesburg ziyaretçilerine hayal bile edilemeyecek güzellikler sunuyor. Bu şehirde yer alan Mandela Evi hem ülkenin hem de kıtanın tarihi hakkında bilgi edinmeyi sağlıyor. Şehir Merkezi Houghton, Rosebank ve Sandton ise görülmesi gereken diğer yerler arasında. Afrika’nın en büyük milli parkı Pilanesberg’de safari bu turun en keyifli anlarından birini oluşturuyor.


Cape Town, ünlü gece hayatı, birbirinden güzel restoranları ve muhteşem doğası ile her yıl pek çok turistin durağı oluyor. Şehrin sembollerinden biri olan İyi Dilekler Şatosu ile ülkedeki Müslüman toplumun tarihi ve yaşam tarzı hakkında bilgi veren Bo-Kaap Müzesi, Cape Town’un kültür hayatını yansıtan yerler arasında bulunuyor. Şarap üretimi yapan Fransızlara ait üzüm bağlarında enfes şarap tadımı ve bu şehirle özdeşleşen doğa harikası düz tepeli Table Mountain’a teleferik ile tırmanış Cape Town’un sunduğu güzellikler arasında yer alıyor. Coral Travel & ODEON Tours, 4 Ekim çıkışlı, Qatar Havayolları tarifeli seferi ile 7 gece konaklamalı 10 günlük Güney Afrika turunu bayrama özel sadece 1799 Euro’dan başlayan fiyatlarla sunuyor.
Coral Travel &ODEON Tours’dan her 100 TL'lik alışverişe 50 mil bonus TÜRK HAVA YOLLARI’nın avantajlarla dolu özel yolcu programı Miles&Smiles’ın üyeleri, Coral Travel & ODEON Tours’dan gerçekleştirecekleri tüm seyahatlerinde her 100 TL harcama karşılığı 50 bonus mil kazanıyor.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder