26 Ağustos 2014 Salı

Türk Hava Yolları’nın Sabiha Gökçen kalkışlı Saraybosna uçuşları gidiş - dönüş her şey dâhil 99 Euro




Dünyanın sayıca en fazla enternasyonal noktasına uçan bayrak taşıyıcı havayolu geniş uçuş ağı ile dünyayı tüm yolcuları için daha ulaşılabilir kılıyorken sık aralıklarla uygulamaya geçirdiği kampanyalar ile yolcularını bu anlamda da memnun etmeyi ihmâl etmiyor.Türk Hava Yolları, tarihten bu yana Avrupa’da Türk izlerinin en yoğun hissedildiği başkent olan Saraybosna’ya başlattığı yeni uçuş kampanyası ile gidiş - dönüş her şey dâhil olmak üzere 99 Euro’ya uçuş temin ediyor.

Sınırlı sayıda koltuk için geçerli olan indirimden yararlanmak isteyen yolcular, 25 Ağustos 2014 – 26 Ekim 2014 tarihleri arasında yapacakları biletleme işlemi ile uçuşlarını 27 Ağustos 2014 – 26 Ekim 2014 tarih aralığında gerçekleştirebilirler.Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının vizesiz giriş yapabildikleri Saraybosna’ya gidiş-dönüş her şey dâhil 99 Euro tutarındaki biletler Türk Hava Yolları’nın resmi web sitesi ücretleridir. Bilet satış ofisleri ve acentelerde değişiklik gösterebilmektedir.

Kapsam dışı seyahat dönemleri ve kampanya ile ilgili ayrıntılı bilgilere www.turkishairlines.com web adresinden, 444 0 849 numaralı Çağrı Merkezi’nden veya satış ofislerinden ulaşılabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder