22 Ağustos 2014 Cuma

Coral Travel & ODEON Tours’un gemi turlarıyla Eylül’de Akdeniz’in ve Avrupa’nın en güzel liman kentlerini keşfedin



Coral Travel & ODEON Tours denizi, konforu ve eğlenceyi bir arada tercih eden tatilseverler için Eylül ayında hazırladığı gemi turu programlarıyla Akdeniz’in ve Avrupa’nın en güzel liman kentlerini görme fırsatı sunuyor.Türkiye pazarındaki tüketiciye 2006’dan beri tatil hizmetleri sunan ODEON Tours, 2014 yılı itibarı ile faaliyetlerine OTI Holding’in global tur operatörü markası Coral Travel ile devam ediyor. Coral Travel & ODEON Tours denizi, konforu ve eğlenceyi bir arada tercih eden tatilseverler için Eylül ayında hazırladığı gemi turu programlarıyla Akdeniz’in ve Avrupa’nın en güzel liman kentlerini görme fırsatı sunuyor.

Bir Akdeniz Esintisi
Coral Travel & Odeons Tours’un misafirlerine sunduğu 3 ve 24 Eylül çıkışlı İstanbul-Roma Türk Hava Yolları uçuşuyla başlayan Akdeniz esintisi cruise turu, Pullmantur Sovereign gemisi ile Roma’dan başlayarak La Spezia, Floransa, Villefranche, Nice, Monte Carlo, Barcelona, Tunus’un başkenti La Goulette ve Napoli şehirlerini kapsayarak 7 gece 8 gün sürüyor. Sokakları kahve, dondurma, aşk ve tarih kokan Roma’ya varan seyahatseverler, Akdeniz Esintisi ile 8 günde İtalya, Fransa, İspanya ve Tunus’u görüyor; dört ülkenin muhteşem limanlarına demirleyerek bavul açma kapama derdi olmadan her gün ayrı bir şehrin büyüleyici atmosferine tanık oluyor.

Yine Pullmantur Sovereign gemisi ile gerçekleştirilecek 10 Eylül çıkışlı İstanbul-Roma Türk Hava Yolları uçuşuyla başlayan ve 6 gece 7 gün süren Akdeniz Esintisi cruise turu ise  La Spezia, Floransa, Villefranche, Nice, Monte Carlo, Barcelona, La Goulette şehirlerini masalsı bir tatta ziyaret etme fırsatı sunuyor.


Gemi ile Avrupa’nın yeniden keşfi
Coral Travel & Odeons Tours’un misafirlerine sunduğu MSC Magnifica ile gerçekleştirilecek 9 gece 10 gün süren cruise turu ise Almanya, İngiltere, Fransa, Belçika ve Hollanda’yı kapsıyor. 2 Eylül tarihinde İstanbul-Hamburg Türk Hava Yolları uçuşu ile başlayan seyahatte South Queensferry, Dover, St Perer Port, Le Havre, Zeebrugge ve Amsterdam limanlarında birer gün geçirilecek ve misafirler açık denizde yolculuk etmenin keyfini doyasıya yaşayacak.

ODEON Tours’dan her 100 TL’lik alışverişe, 50 mil
Türk Hava Yolları’nın turizm alanındaki ilk program ortağı Coral Travel &ODEON Tours, Miles&Smiles üyelerine, yurt içi ve Kıbrıs otel rezervasyonları ile tüm uçaklı tur paketlerinde her 100 TL harcama karşılığında 50 bonus mil kazandırıyor.


Oteller, indirim fırsatları, ulaşım imkanları ve tüm diğer detaylar hakkında bilgi almak ya da kayıt yaptırmak için Coral Travel Çağrı Merkezi 444 0 684’ü arayabilir, www.coraltatil.com adresine ulaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder