22 Ağustos 2014 Cuma

UCUZABILET.COM: “YOKSA SİZ HALA PAHALIYA MI UÇUYORSUNUZ?”

TURİZMİN SESİ

Turizmin öncüsü Etstur’dan misafirlerin yüzünü güldürecek bir fırsat daha!İş ya da tatil amaçlı olsun tüm seyehatlarinde uçak yolculuğunu seçenler için en uygun uçak biletlerini ucuzabilet.com’dan artık daha rahat alabilirsiniz. Yurt içi ve yurt dışı uçuşlarınızda dilediğiniz havayolu şirketini seçebilir www.ucuzabilet.com’ un ayrıcalıklarından yararlanabilirsiniz…



Türkiye’nin uçak bileti sitesi www.ucuzabilet.com sizlere Etstur güvencesiyle yurt içi ve yurt dışı uçuşlarda en uygun uçak bileti fiyatlarını sunuyor. Yenilenen yazılımı ve tasarımı ile artık ucuzabilet.com’da tek bir sayfa üzerinden dilediğiniz uçuşu inceleyebilir, farklı hava yollarına ait seferleri karşılaştırabilirsiniz. Hem tatil amaçlı seyahatlerinizde hem de iş seyahatlerinizde, her zaman vazgeçilmez olacak Ucuzabilet.com ile THY, Pegasus, Atlasjet, Sunexpress gibi bir çok hava yolu firmasının uçak bileti fiyatlarını aynı sayfa üzerinde görüntüleyebilirsiniz. Sefer saati ve fiyat açısından sizin için en uygun uçak biletini seçerek Etstur güvencesiyle online olarak uçak bileti satın alabilirsiniz. En uygun bilete ulaşmak için yapmanız gereken tek şey ise arama motorunu kullanmak veya promosyonlu uçak bileti sayfalarını inceleyerek gelecek yolculuklarınızı planlamak. 

İç hat ve dış hat seferlerinde, Ucuzabilet.com’a özel ucuz uçak bileti promosyonlarından Worldcard ile 9 aya varan taksit fırsatıyla yararlanarak uçak bileti satın alabilirsiniz.  Ucuzabilet.com yurt içi ve yurt dışı hizmeti veren bütün hava yollarının en uygun biletlerini tek bir sayfa üzerinde toplamak ve en ekonomik uçuşlara ulaşma noktasında müşterilerine kolaylık sağlamak amacıyla hizmet veriyor. Ucuzabilet.com’da uçmayan fiyatlarla uçun!”

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder