25 Mart 2014 Salı

Coral Travel OTIUM Eco Club Side ve Otium Gül Beach Resort’u öneriyor



Otium Hotels International zincirinin ekolojik ve çocuk dostu oteli OTIUM Eco Club Side ve zincirin yeni halkası Otium Gül Beach Resort, Mart ve Nisan aylarına özel 70 TL’den başlayan fiyatları ve yüzde 30 erken rezervasyon indirimi fırsatıyla konuklarını ağırlıyor. Coral Travel & ODEON Tours bu iki tesisi özellikle aileler ve zor beğenen tatilseverler için öneriyor.


Doğa ile iç içe eğlenceli, keyifli ve huzurlu bir tatil geçirmek isteyen aileler için vazgeçilmez bir seçenek olarak öne çıkan OTIUM Eco Club Side ve Otium Gül Beach Resort, misafirlerine her zaman yüksek memnuniyet standardıyla hizmet veren Coral Travel & ODEON Tours tarafından tatilseverlere öneriliyor.
‘Coral Travel & ODEON Tours olarak zor beğenen tatilseverlere OTIUM Eco Club Side ve Otium Gül Beach Resort’u özellikle önerdiklerini belirten Coral Travel & ODEON Tours İç Pazar Müdür Vekili Mehmet Kamçı, “Side-Titreyengöl mevkiinde konumlanan Otium Eco Club Side, eşsiz ‘Çocuk dünyası’, oluşturduğu özgün aktivite programları ve özel hizmet paketleri ile ebeveynlerin çocuklarını güvenle emanet edebilecekleri bir cennet. OTIUM Eco Club Side’de bir kez tatilini geçiren misafirlerimiz mutlaka ilk tatil fırsatında yine bu tesisi tercih ediyorlar. 2014 yılında tekrar Otium Hotels International bünyesine giren Otium Gül Beach Resort ise tesis genelinde yapılan büyük yeniliklerle daha konforlu, daha eğlenceli bir tatil imkanını misafirlerinin beğenisine sunuyor’’ dedi.


‘Çocuk Dünyası’nda masal tadında unutulmayacak anlar
Konuklarının konforu için tamamen yenilenen OTIUM Eco Club Side, 3350 metrekare alanda hizmet veren  ‘‘Çocuk Dünyası’’ ile minik misafirlerine masal tadında anları güvenli bir ortamda sunuyor. Her türlü düşme veya çarpma ihtimaline karşı tartan pist ile kaplı olan çocuk oyun alanına sahip olan tesiste anneler havuz kenarında güneşlenirken bebekleri uyuyabilsin diye klimalı bebek uyku odası da bulunuyor. OTIUM Eco Club Side’nin ‘‘Çocuk Dünyası’’nda belirli saatlerde çocuklar için sinema gösterimi de yapılıyor. Tesisin imkanlarının bununla da kalmadığını belirten Kamçı, “ akşam alakart restoran hizmet saatleri içerisinde aileler çocuklarını ücretsiz gruplar halinde, çocuk kulübü animasyon ekibine teslim edebiliyor. Ana restoranda yer alan çocuk restoranının dışında ayrıca çocuk menülerinden oluşan açık büfe, öğle ve akşam yemeklerinin de ikram edildiği ‘‘çocuk dünyasında’’ minik misafirlere yönelik sayısız imkan ve aktivite bulunuyor. Mini bir hayvanat bahçesi de bulunan OTIUM Eco Club Side küçük misafirlerine hayvanları tanıma ve onlarla iletişime geçme imkanı veriyor” dedi.Ekolojik ve çocuk dostu otel OTIUM Eco Club Side doğa ile iç içe eğlenceli, keyifli ve huzurlu bir tatil geçirmek isteyen aileler için Mart ayına özel 70TL’lik fiyatıyla  ve yüzde 30 erken rezervasyon indirimi fırsatıyla misafirlerinin beğenisine  sunuluyor.
Otium Gül Beach Resort konforu ayağınıza getiriyor


Antalya Havalimanı’na 50 km uzaklıktaki 17.200 m² alan üzerine kurulu olan Otium Gül Beach Resort’ta aileler ve genç misafirler için alternatif oda tipleri bulunuyor. OTIUM GÜL BEACH RESORT’ta konaklamayı tercih edenlerin Akdeniz’in turkuazı, Toros Dağları’nın ihtişamı, doğanın yemyeşil tonları ve gün batımının baştan çıkarıcı  kızıl renginin buluştuğu yerde konforlu ve kaliteli bir tatilin keyfini çıkardığını belirten Kamçı,“Toplam 4 adet açık yüzme havuzu bulunan tesiste, tüm havuzların beraberinde çocuk havuzu da yer alıyor. Çocukların eğlenerek ve öğrenerek tatil yaptıkları Otium Gül Beach Resort’da yetişkinlere Spa merkezinden yararlanma imkanı da sunuluyor” dedi. Otium Hotels International zincirinin yeni halkası Otium Gül Beach Resort’da Kemer’in eşsiz doğal güzelliğinde mükemmel tatil fırsatı tatilseverlere Nisan ayına özel sadece 73,50 TL’den ve yüzde 30 erken rezervasyon indirimi fırsatıyla sunuluyor. 70 metre uzunluğunda, kum-çakıl, Mavi Bayraklı plaja sahip ve her şey dahil konsepti ile hizmet veren tesis 0-11 yaş birinci çocuk için ücret talep etmiyor.

www.otiumhotels.com
Tel: 0242 756 95 90

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder