26 Mart 2014 Çarşamba

tatilsepeti.com’un araştırmasına göre, 2014 FIFA Dünya Kupası’nı izlemek için Rio’ya gitmek isteyenlerin yaklaşık yüzde 35’i kadın


Rio’ya erkekler futbol, kadınlar hem futbol hem tatil için gidiyor
12 Haziran-13 Temmuz tarihleri arasında Brezilya’da yapılacak olan 2014 FIFA Dünya Kupası heyecanı Rio tatil satışlarına da yansıdı. tatilsepeti.com’un yaptığı araştırmaya göre, geçen yıla oranla bu yıl haziran ve temmuz aylarında Rio’ya gitmek isteyen tatilcilerin sayısında yaklaşık yüzde 100 artış yaşandı. tatilsepeti.com Yönetim Kurulu Başkanı Kaan Karayal, bu dönemde Rio’ya tatile gitmek isteyenlerin yaklaşık yüzde 35’inin kadın olduğunu belirtti. Erkeklerin eşleriyle birlikte Rio’ya gitmeyi tercih ettiklerini de sözlerine ekledi. Ayrıca, özellikle kurumsal firmaların, çalışanlarına hediye etmek amacıyla, FIFA Dünya Kupası’nın yapılacağı tarihteki Rio turlarına yoğun talep gösterdiklerini ifade etti.

2014 FIFA Dünya Kupası ile Rio tatili heyecanı doruğa çıktı. tatilsepeti.com’un yaptığı araştırmaya göre, bu yıl haziran-temmuz aylarında Rio’ya tatile gitmek isteyenlerin sayısında yaklaşık yüzde 100 artış oldu. tatilsepeti.com Yönetim Kurulu Başkanı Kaan Karayal, bu talebin yüzde 35’inin kadınlardan geldiğini söyledi. Karayal, kadınların Rio’yu yalnızca futbol için değil, özellikle tatil ve yeni yerler görmek için tercih ettiklerini belirtti. tatilsepeti.com’un yaptığı araştırmaya göre tatilciler ortalama 8 gece 9 günlük Rio tatillerini tercih ediyorlar. Araştırmaya bakıldığında, 9 günlük bir Rio tatili için harcama miktarının kişi başı 2 bin Euro olduğu görülüyor.

Firmalar çalışanlarına Rio tatili hediye ediyor
tatilsepeti.com Yönetim Kurulu Başkanı Kaan Karayal, özellikle kurumsal firmalardan, çalışanlarına hediye etmek amacıyla, FIFA Dünya Kupası dönemindeki Rio turları için talepler aldıklarını belirterek şunları söyledi: “Çalışanlarına veya müşterilerine FIFA Dünya Kupası’nı izleme keyfini hediye etmek isteyen pek çok firma şimdiden rezervasyonlarını yaptırmaya başladı. Ayrıca bu yıl, geçen yıla oranla Rio’ya talebin yükseldiğini görüyoruz. FIFA Dünya Kupası heyecanıyla Brezilya’ya gitmek isteyen kadın tatilcilerin sayısında da artış olduğunu söyleyebiliriz.”

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder