26 Mart 2014 Çarşamba

İYİ SÜRÜCÜYE GENERALİ GÜVENCESİ

GENERALİ’DEN “ROBIN HOOD” FİYATLANDIRMASI

Avrupa’nın en büyük 3 sigorta şirketinden birisi olan Generali, Türkiye pazarına yeni bir fiyatlandırma stratejisi sunuyor. Bu yeni fiyatlandırma, hasar geçmişi olmayan iyi sürücüleri ödüllendirerek Generali ürünleri için farklı bütçelerle çeşitli seçenekler sunuyor. Generali Sigorta, Robin Hood’da olduğu gibi oluşturduğu farklı fiyat seçenekleriyle hasarsız araç sürücülerine büyük avantaj sunuyor.

Generali Sigorta, pazara sunduğu yeni ürünleri ve bu ürünler için belirlediği etkileyici fiyat seçenekleriyle sektöre canlılık getirdi. Yeni fiyatlandırmayla, büyük şehirlerde yaşayan özellikle 35-50 yaş arası, küçük veya orta ölçekli araç kullanan kişiler ve hasar geçmişi az olanlar daha uygun fiyat alma şansına sahip oluyor. Yeni otomobil sahibi olan genç ebeveynler de Generali’nin avantajlı fiyatlarından yararlanabiliyor.

Generali Sigorta Stratejik Planlama ve İş Geliştirmeden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Petar Dobric uygulamayla ilgili şu yorumda bulundu: “Hasar geçmişi olmayan sürücüleri  hedeflerken, bir ayrıcalıkları olması gerektiğini düşündük. Onlara özel bir tarife oluşturduk. Böylece hasar geçmişi olmayan sürücülere daha da uygun fiyat sağlayan bir tarifeyle karşılarına çıktık. Ayrıca büyük bir adımla, zorunlu trafik sigortasında sabit fiyattan %70’e kadar indirim teklif ediyoruz.”

Generali, olabilecek en iyi fiyatları vererek, iyi ve güvenli sürücüleri ödüllendiriyor. Yeni fiyatlandırma, müşterinin hasar geçmişine göre biçimleniyor. Generali, fiyat tespit edilirken müşterilerin risk hesaplamasını dikkate alıyor. Neticede iyi sürücüler her zaman uygun  fiyatlar ödüyor.

Petar Dobric ayrıca şu yorumları ekledi:
“Öncelikle hasar geçmişi olmayan sürücüler üzerine odaklanıyoruz. Yani hasar geçmişi olmayanlar bizden daha iyi fiyat teklifi alıyorlar. Bunu şu nedenle yapıyoruz; bazı şirketler, hasar geçmişi olanlara ödenen fiyatı karşılamak için hasara sahip olmayanların fiyatlarını artırabiliyor. Bu durumun adil olmadığına inanıyoruz ve her bir müşterinin kendi riski için ödeme yapmasını istiyoruz. Bu yüzden tüm hasar geçmişi olmayan müşteriler için onlara özel tasarlanmış çözümler ürettik.”

Bu ana fiyatlandırma stratejisine ek olarak Generali, Prestij Trafik Sigortası ile zorunlu trafik sigortasında %70’e varan indirim sağlıyor. Müşterilere sunduğu fiyat tekliflerini hazırlarken en ileri teknoloji ile risk hesaplaması yapan Generali’de müşterinin yararlanabileceği indirim tutarı, tazminat talebi geçmişlerine, araç verilerine ve poliçe sahibinin kişisel bilgilerine göre tespit ediliyor.   Generali bu yeni inovatif fiyatlandırma ve ürün stratejisi ile birlikte, gelecek yıllarda Türkiye’de faaliyet gösteren en üst düzey teknolojiye sahip sigorta şirketi olmayı hedefliyor.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder