22 Mart 2014 Cumartesi

Emirates Kabin Ekibini Genişletiyor


Emirates, kabin ekibi işe alımı için 22 Mart Cumartesi İstanbul’da görüşme günü düzenliyor.
Emirates Havayolu, sürekli büyüyen filosu ve genişleyen uçuş ağına paralel olarak kabin ekibi işe alımlarını da hızlandırıyor. Emirates’in kabin ekibine Türkiye’den başvuran adaylar için 22 Mart 2014 Cumartesi günü İstanbul’da The Marmara Pera’da görüşme günü düzenleniyor.

Kabin ekibi alımı görüşme günlerinde, havacılık sektöründe kariyer hedefleyen adaylara hayallerindeki iş ve Dubai’de yaşam hakkında bilgi edinme olanağı veriliyor. Dünyanın en önemli metropollerinden biri konumundaki Dubai, yıl boyu güneşli havanın yanı sıra çok çeşitli eğlence ve kültür aktiviteleriyle farklı bir yaşam tarzı sunuyor. Görüşme gününde kadın ve erkek adaylar, Emirates’in işe alım ekibiyle görüşerek şirket hakkında ve yurtdışında çalışma konusunda bilgi edinebilecek.

Emirates, bünyesinde çalışacak adaylarda en az 21 yaşında olma koşulunun yanı sıra açık fikirli, yardımsever, cana yakın ve hizmet odaklı olma gibi özelliklere öncelik veriyor. Başvuracak adayların yanlarında İngilizce özgeçmişleri ile birlikte bir adet fotoğraf bulundurmaları gerekiyor. Başvurmak isteyenlerin, görüşecekleri gün için önceden internet üzerinden kayıt yaptırmaları öneriliyor.

Yolcularını altı kıtada 142 destinasyona taşıyan Emirates’in her uçuşunda kabin ekibi en az 8 farklı lisan konuşabiliyor. Emirates bünyesinde barındırdığı 130’dan fazla ülkeden 17,500’ün üzerinde uçuş görevlisinden oluşan uluslararası ekibiyle uçaklarında hizmet sunuyor.

Emirates’te kariyer fırsatlarıyla ilgili detaylı bilgiye www.emiratesgroupcareers.com  adresinden ulaşmak mümkün.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder