22 Mart 2014 Cumartesi

Türk Hava Yolları’ndan Ukrayna, Balkanlar ve Kafkaslar’a indirimli fiyatlarla uçuş imkânı

Son üç yıldır “Avrupa’nın En İyi Havayolu Şirketi”* seçilen Türk Hava Yolları, transfer merkezi İstanbul’dan Ukrayna’da Kiev, Odesa, Donetsk, Lviv’e; Balkanlar’da Tiran, Üsküp, Priştina, Podgorica ve Kişinev’e; Gürcistan’da Tiflis’e, gidiş-dönüş her şey dâhil 109 Euro’ya uçuş olanağı sağlıyor.

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları Ukrayna’nın tümüne; Balkanlar’ın Tiran, Üsküp, Priştina, Podgorica şehirlerine vizesiz olmak suretiyle, Gürcistan’a ise sadece kimlik kartı ile giriş yapabilmekteler.

Sınırlı sayıda koltuk için geçerli olan indirimden yararlanmak isteyen yolcular, uçuş biletlerini 17 - 31 Mart 2014 tarihleri arasında satın almaları halinde, seyahatlerini 1 - 30 Nisan 2014 tarih aralığında gerçekleştirebilecekler.

Her şey dâhil 109 Euro tutarındaki uçuş biletleri Türk Hava Yolları’nın resmi web sitesi ücretleri olmakla birlikte bilet satış ofisleri ve acentelerde değişiklik gösterebilmektedir.

Kapsam dışı seyahat dönemleri ve kampanya ile ilgili ayrıntılı bilgilere www.turkishairlines.com web adresinden, 444 0 849 numaralı Çağrı Merkezi’nden veya satış ofislerinden ulaşılabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder