31 Mart 2014 Pazartesi

TURİZM ARENASI 2014, TURİZMİN TRENDLERİNİ TARTIŞIYOR

Uluslararası SKAL Dernekleri Federasyonu’nun geleneksel hale getirerek Türk turizmine yeni açılımlar kazandırdığı SKAL Turizm Arenası’nın üçüncüsü, 4 Nisan 2014 Cuma günü İstanbul Hilton Convention Center’da gerçekleşecek.

T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından desteklenen “Günümüzün Turizm Trendleri” konulu SKAL Turizm Arenası 2014, sektör duayenlerinden turizm profesyonellerine ve üniversite öğrencilerine pek çok farklı alandaki yaklaşık 400 katılımcıyı bir araya getirecek.

Turizm Arenası 2014’ün ilk bölümünde sektöre ilham vermek ve görüşlerini paylaşmak üzere Kültür ve Turizm Bakanlığı Tanıtma Genel Müdürü İrfan Önal, Las Vegas Nevada Üniversitesi Turizm Bölümü Dekan Yardımcısı Şeyhmus Baloğlu, Bilintur AŞ Murahhas Azası Orhan Hallik konuk konuşmacı olarak yer alacak.
Turizm profesyonellerinin yeni eğilimlere yönelik iş sırları ve yöntemleri üzerine sunum ve konuşmalarını yapacağı “Söz Sizde” adlı ikinci bölümün ardından Arena, Sunay Akın’ın sunumuyla renklenecek özel bölüm ile son bulacak.

Her yıl olduğu gibi bu yıl da değerli basın mensuplarımızın davetli olduğu Turizm Arenası ve sonrasındaki akşam yemeğinde sizlerle birlikte olmaktan mutluluk duyacağız.
Toplantının ayrıntılı programı ve konuklarını aşağıda bilgilerinize sunarız.

SKAL TURİZM ARENASI 2014 PROGRAM

Yer : HILTON ISTANBUL CONVENTION CENTER

Organizasyon tarihi : 4 Nisan 2014, Cuma

Konu başlığı : GÜNÜMÜZÜN TURİZM TRENDLERİ

AKIŞ                 :

13.30 – 14.00  ÇAY/KAHVE İKRAMI
14.00 – 16.00  ARENA 1. BÖLÜM
16.00 – 16.15  ARA
16.20 – 18.30  ARENA 2. BÖLÜM
18.30 -  19.00 ÖZEL BÖLÜM
19.00  - 23.00 AKŞAM YEMEĞİ

1. BÖLÜM:
Moderatör:
Bahattin Yücel, Eski Turizm Bakanı, TURAD Başkanı ve SKAL Türkiye Federasyonu Başkan Danışmanı

Konuklar:
İrfan Önal, Kültür ve Turizm Bakanlığı Tanıtma Genel Müdürü

Prof. Şeyhmus Baloğlu, USA Las Vegas, Nevada Üniversitesi, Turizm Bölümü Dekan Yardımcısı, (Branş: Araştırma ve Pazarlama Stratejileri, İstatistik)

Orhan Hallik, Bilkent Turizm, İnşaat ve Ticaret AŞ, Bilintur AŞ Murahhas Azası

2. BÖLÜM:
Ceylan Pirinçcioğlu (VİP Turizm Turizm Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO'su, Uğursal Uğur (IDA Consulting Web Design & Online Systems, İcra Kurulu Yöneticisi), Gürsel Tonbul (Turizmci, OleAtrium Zeytin ve Zeytinyağı Tarihi Sergi Alanı Kurucusu), Hasan Eker (Burkon Turizm YK Başkanı, BTSO Meclis Üyesi, TUGİAD Üyesi), Halit Beyazkürk (1957 Design&Event´in sahibi) ve Mert Can (Boğaziçi Üniversitesi, Turizm İşletmeciliği Bölümü, 2. sınıf öğrencisi, Öğrenci Temsil Kurulu Üyesi)



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder