27 Mart 2014 Perşembe

Turkcell’den başarılı iş ortaklarına ödüller

Turkcell Partner Network 200’ü aşkın işortağı ve 15 bin yazılımcıyı bünyesinde barındırıyor


200’den fazla iş ortağı ile Türk ekonomisine 10 binin üzerinde istihdam sağlayan Turkcell Partner Network en başarılı iş ortaklarını ödüllendirdi.
Turkcell’in 31 iş ortağı; inovasyon, yeni ürün geliştirme, yaratılan ciro, müşteri memnuniyeti gibi başlıklarda değerlendirilerek, yıl içinde gösterdikleri performanslarla Gold ve Silver Partner olmaya hak kazandı.

Türkiye’nin önde gelen iletişim ve teknoloji şirketi olarak sektörün en organize ve kapsamlı işbirliği sistemine liderlik eden Turkcell, düzenlenen törenle geçtiğimiz yılın en başarılı iş ortaklarını ödüllendirdi. 13 yılda Türkiye’nin en köklü iş ortaklığı ekosistemlerinden biri haline gelen ve her ölçekten 200’ün üzerinde şirketi bünyesinde barındıran Turkcell Partner Network’te yer alan 31 şirket gösterdikleri performansla Gold ve Silver Partner olmaya hak kazandı. Kurumsal pazarlama çözümleri, bireysel servisler, makineler arası iletişim ve mobil ödeme alanlarında üretim yapan şirketler, inovasyon, yeni ürün geliştirme, yaratılan ciro, müşteri memnuniyeti gibi kriterlere göre değerlendirildi.

Yiğit Kulabaş: “Turkcell Partner Network’te sayısız başarı öykümüz var”
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde, Kaya Artemis Otel’de gerçekleştirilen Turkcell Partners Day 2014’te, iş ortakları, ödüllerini Turkcell Kurumsal Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Selen Kocabaş ve Turkcell Kurumsal Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Yiğit Kulabaş’ın elinden aldı.
Turkcell Genel Müdür Yardımcısı Yiğit Kulabaş, “Turkcell bugün sektörün en organize ve kapsamlı işbirliği sistemine liderlik ediyor. Turkcell Partner Network, telekomünikasyon ve teknoloji sektörlerinde faaliyet gösteren iş ortaklarına, kendi ürün ve servislerini mobilize ederek Turkcell’in bireysel ve kurumsal müşterilerine ulaştırmalarını sağlayacak iş modellerini oluşturuyor. Program aynı zamanda, gelişim ve destek programlarıyla Turkcell iş ortaklarının iş süreçlerine katkı sağlıyor. Programa dahil olan iş ortakları, ihtiyaçlarına ve teknoloji alanlarına göre eğitimler, teknoloji dokümanları, danışmanlık gibi hizmetler alarak, Turkcell ile ortak projeler yürütebiliyorlar. Partner Networkümüz,  200’ü aşkın iş ortağını ve 15.000’in üzerinde yazılımcıyı, bünyesinde barındırıyor. Artık geleneksel hale gelen Turkcell Partners Day de aslında hem tüm bu ekosistemi bir araya getirerek karşılıklı stratejilerimizi paylaşmak, hem de Turkcell’e, iş ortaklarımıza ve ülke ekonomisine fayda sağlayan bu iş birliklerini ödüllendirmek üzere oluşturulmuş bir organizasyon. Ödül almaya hak kazanan Gold ve Silver iş ortaklarımızı kutluyor ve iş birliğimizin daha nice başarılara ön ayak olmasını diliyorum.” dedi.

2014 yılı Turkcell Gold ve Silver İş Ortakları (harf sırasına göre düzenlenmiştir):
Turkcell Gold İş Ortakları:
1. 4Play
2. Aerodeon
3. Artı Mobil
4. Arvento
5. Başarı Mobile
6. Codec
7. Eclipse
8. Esta Bilgisayar
9. GDY Piksel
10. Hermes
11. Mikro Ödeme Hizmetleri
12. Mobiliz
13. Mobiltim
14. Tikle
15. Turatel
16. PayByMe
Turkcell Silver İş Ortakları:
1. 3G
2. Buongiorno
3. Done
4. Ester
5. Figensoft
6. Infotech
7. Manas
8. Mindshare
9. Mobilpark
10. Neomobile
11. Pharos Medya
12. Rabarba
13. Sempa
14. Univera
15. MOL Turkey

Gold ve Silver iş ortakları yıl boyunca konvansiyonel ve dijital kanallarda tanıtım ve PR destekleri, yönetim kadrosu, satış pazarlama ekipleri ve teknik ekiplere özelleştirilmiş eğitim ve gelişim desteği, Türkiye ve dünyadaki çeşitli konferans ve seminerlere katılım hakları ve danışmanlık desteği alacaklar.
Turkcell geçen yılın başarılı partnerlerini GSMA’e götürmüştü

Türkiye’nin en köklü iş ekosistemlerinden olan Turkcell Partner Network, farklı pazarlara açılmak isteyen iş ortaklarına destek vermek amacıyla bu yıl ilk kez Mobil Dünya Kongresi’nde ağırlamıştı. İş ortaklığı ekosisteminde yer alan 8 şirket kongrede yer alarak Türkiye’deki beyin gücü ve yenilikçi servisleri yurt dışına tanıtmıştı.

Program yeni iş ortaklıklarına açık…
Turkcell Partner Network içinde yer almak isteyen şirketler turkcellpartner.com üzerinden online başvuru yapılabiliyor.www.turkcellmedya.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder