26 Mart 2014 Çarşamba

Doğa, konfor ve lüksün buluştuğu Eşsiz bir sahil düğünü



Palmali Turizm Grubu üyesi Palmalife Bodrum Resort & Spa, Bodrum Yalıkavak’ın Gökçebel mevkiinde yeşilin ve mavinin kesiştiği eşsiz doğa manzarasını, evrensel standartların üzerindeki konfor ve kalite anlayışını ‘benzersiz bir düğün’ için sınırsız hizmetleriyle bir araya getiriyor.Engin deniz manzarasının tropik yeşille bezendiği, beyaz kumlar ve her daim ılık esintinin eşlik ettiği eşsiz sahili ile Palmalife Bodrum Resort & Spa, yeni evlenecek çiftlere Türkiye sınırları içerisinde benzersiz  bir düğün ve balayını hayata geçirme imkanı sunuyor. Bölgeyle uyumlu mimarisinin yarattığı estetik; lüks ve konforla birleşiyor. Bir yandan doğal güzelliğin tadına varılırken, diğer yanda sunulan konfordan yararlanmayı mümkün kılıyor.


Bodrum Yalıkavak’ın cennet köşesi Gökçebel mevkiindeki Palmalife Bodrum Resort & Spa’da ömür boyu hatıralarda kalacak kusursuz bir düğün için her detay en ince ayrıntısına kadar düşünüldü. Evlenen çiftler ve mutluluklarına tanıklık edecek olan konukları için sunulan hizmetler  alternatif düğün paketleri ile daha da renkleniyor.


Düğün Paketleri
Couple’s Full Day (Tüm Gün) Düğün Paketi’nde gelin ve damat için; köpük masajlı hamam  ve Espa cilt bakımı, VIP odalarda ESPA çift masajı,  sürpriz ikramlar yer alıyor.

Beach Message(Kumsal masajı) Düğün Paketi’nde ise kumsalda yer alan cabanada Balili terapistler tarafından isteğe göre seçilen rahatlama masajını gün boyu alma ayrıcalığına sahip olmak mümkün..
Yıldönümlerinde ise çiftlere konaklama ve Spalarda  %50 indirim olanağı sunuluyor.

ESPA Gelin Hamamı
Bu özel günlerine geleneksel  öğeler katmak isteyen gelinler için düğün paketinin haricinde, isteğe bağlı olarak; gelin, yakın arkadaşları ve  akrabaları için hamam, kına ve ikramlardan oluşan yaklaşık dört saatlik Gelin hamamı ritueli de ayrı bir paket olarak sunuluyor. Gelin için Espa mini cilt bakımı ve masaj seansını da kapsıyor.

Yeni evlenecek çiftlere sunulan bu ayrıcalıklar bunlarla da sınırlı kalmıyor. Otelin denize bakan ana restoranında yöresel ve organik kahvaltılıklarla donatılmış sağlıklı ve seçkin açık büfesinde ya da başbaşa kalmayı tercih eden çiftler için oda servisi ile güne özel bir kahvaltı ile  başlamak için seçenekler sunuyor. Yeni evlenecek çiftlerin gözlerden uzakta dinlenmeleri ve rahatlamaları için gün boyu uygulanabilecek çiftlere özel spa kürleri & fitness alanları; cilt bakımı ve hamam uygulamaları bu özel güne hazırlık sürecini daha da benzersiz kılıyor.

Balayı için Palmalife Bodrum Resort & Spa’yı tercih eden çiftleri; berrak denizi, beyaz kumu ve kendilerine özel ayrılan konforlu güneşlenme alanları ile baş başa romantik bir sahil bekliyor.  Bu konforlu ortamda doğanın tadını çıkarabilmek için uzun yolculuk zamanı harcayarak çok uzaklara gitmeleri gerekmeden, çok daha uygun fiyatlarla bunu sağlamalarına da olanak tanınmış oluyor. Beyaz kumları ve berrak denizi torpik adaların sıcak esintisini sunarken, daha enerjik genç çiftler veya konukları için su sporları ile gün boyu eğlenceli vakit geçirmek de mümkün..

Sunset Restaurant’ın seçkin menusu  ve zarif dekorasyonuna eşlik eden muhteşem deniz ve gün batımı manzarası romantik öğle ve akşam yemeklerine fırsat sunarken;  soğuk sıcak içecekler eşliğinde sohbet etme ve dinlenme imkanı sunan lounge bölümünün sofistike atmosferi de gün içerisinde deneyimlenecek özel anlardan sadece bazılarını oluşturuyor. Palmalife Bodrum Resort & Spa çiftlerin düğün organizasyonunu üstlenirken onlara sadece mutluluklarını doyasıya yaşamayı bırakıyor.

Rezervasyon ve paketler hakkında detaylı bilgi için:
T +90 252 396 60 50
W palmaliferesort.com
E  info@palmaliferesort.com
Gökçebel Mahallesi, Kızılburun Caddesi No:1, Yalıkavak, 48990 Bodrum, Muğla / Türkiye

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder