22 Mart 2014 Cumartesi

Rusya’dan tatil rezervasyonları başladı



Türkiye eki “GC”, Pravda ve Kommersant okuyucusuyla buluştu
Rusya’nın etkili ve en çok okunan gazeteleri Pravda ve Kommersant gazeteleri ile www.kp.ru adlı internet haber portalı, 7. kez Türkiye’nin tanıtımına yapan Global Connection ekini okurlarıyla buluşturdu. Bu ülkeye yönelik ihracatın arttırılmasına verdiği katkının yanı sıra Türkiye’nin turizm potansiyelini tanıtan Türkiye tanıtım eki Global Connection, Pravda, Kommersant ve www.kp.ru ile 14 Milyon Rus okura ulaştı.

THY, Rixos Otelleri, AHK ve Arzu Kaprol’un katkılarıyla Kommersant ve Komsomolskaya Pravda gazetelerinin eki olarak yayınlanan GC, 19-22 Mart 2014 tarihlerinde gerçekleşen MITT Moskova Turizm ve Seyahat Fuarı’yla beraber tüm turizm dünyasının gözü Moskova’dayken Türkiye’yi anlattı ve Rus’ları Türkiye’ye davet etti. Fuara katılan Türk firmaları ile kamu kurum ve kuruluşlarının tanıtım çabalarına da destek verdi. MITT Moskova Turizm ve Seyahat Fuarı’na katılan Türk turizm firmalarının yetkilileri, fuar sırasında Rusların Türkiye rezervasyonlarına başladıklarını bildirdiler.

GC, Türkiye turizm sektörünün analizi başta olmak üzere, Türkiye’nin her biri ötekinden etkileyici tarihi ve doğal güzelliklerine, muhteşem Türk yemeklerine, Rusların gözünden Türkiye izlenimlerine sayfalarında yer verdi.“Global Connection” (GC) adıyla hazırlanan “Türkiye tanıtım eki”, Almanya ve BAE’nin yanı sıra Rusya’da da, ilgili ülkenin en etkili gazeteleri ile birlikte okuyuculara ulaşıyor.Global Connection, sahip olduğu içeriği ile tekstilden turizme, dış ticaretten kültüre kadar Türkiye’ye yönelik olumlu algının güçlenmesine katkıda bulunuyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder