22 Mart 2014 Cumartesi

MERCEDES BENZ FASHION WEEK ISTANBULPRESENTED BY AMERICAN EXPRESS ITALIA INDEPENDENT FASHION SHOW VE RUNWAY PARTY

ITALIA INDEPENDENT, LAPO ELKANN’IN EVSAHİPLİĞİNDE GERÇEKLEŞEN DEFİLEDE YENİ KOLEKSİYONUNU TANITTI


Lapo Elkann, Andrea Tessitore ve Giovanni Accongiagioco tarafından 2007 yılında kurulan Italia Independent; bağımsızlığına düşkün olanlara özgün, farklı tasarımlarında ön plana çıkan kreatif ve stil sahibi çizgisini eğlenceli, özgür bir ruhla besliyor.  “Made in Italy”nin albenisini modern dokunuşlarla günümüze uyarlayan Italia Independent, dinamik, bağımsız ve özgün bir hayat tarzını ifade ederken, maceraperest yaklaşımı ile yeni koleksiyonunda yine ezber bozuyor. Asi ve çekici İtalyan tarzını tüm dünyaya benimseten Italia Independent, 15 Mart Cumartesi günü en prestijli moda etkinliği Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul Presented by American Express’te İstanbulular’a Spring / Summer Koleksiyonu’nu tanıttı.

10-15 Mart tarihleri arasında Antrepo 3 Tophane’de gerçekleştirilen Mercedes Benz Fashion Week Istanbul Presented by American Express’e katılan İstanbullular;  müzik, moda ve eğlenceyi harmanlayan Italia Independent Fashion Show’da keyifli dakikalar geçirdi. Italia Independent’ın iki kurucusu; Lapo Elkann ve Andrea Tessitore’nin katılımıyla gerçekleşen etkinlikte, Italia Independent’ın kışkırtıcı desenler ve yenilikçi materyallerin kullanıldığı cesur şekiller ile fark yaratan renk kombinasyonlarının başrolde yer aldığı, alışılagelmişin ötesinde özgün bir karaktere bürünen 2014 Spring/Summer Koleksiyonu modaseverlerin beğenisine sunuldu. Nihat Odabaşı, Sinem Güven, Yiğit Özşener, Gökçe Yanardağ, Deniz Pulaş, Sema Şimşek, Hande Doğandemir etkinliğe katılan davetliler arasında yer aldı.

Etkinlikte konuşan Italia Independent Kurucusu Lapo Elkann;  “İtalyan kültürünü yansıtan ürünlerimizi tanıtmak için İstanbul’da olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Bu önemli etkinliğin, İtalyan tarzını tam anlamıyla yansıtan Italia Independent’in pazardaki varlığını sağlamlaştırmada mükemmel bir fırsat olduğunu düşünüyorum.” sözlerini kaydetti.


Italia Independent CEO’su Andrea Tessitore ise; “MBFW Istanbul’a katılarak Italia Independent’ın bağımsız yapısını tüm İstanbulullar’a yakından tanıtma fırsatı yakaladık.  Çeşitli dilleri, insanları ve farklı kültürleri kesiştiren Türkiye, bizim için ciddi potansiyele sahip ülkelerden. Bu önemli pazara güçlü bir ortak; Turkuaz Optik ile adım atmış olmaktan dolayı da ayrıca çok mutluyuz.” şeklinde konuştu.


Styling’i Hakan Öztürk tarafından yapılan defilenin ardından, geçtiğimiz hafta yaşanan üzücü olaylardan ötürü Italia Independent’ın Runway Party’yi iptal etme kararı aldığı konuklara bildirildi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder