15 Mart 2014 Cumartesi

SÜRMELİ İSTANBUL HOTEL BALAYINA UÇURUYOR



Düğünleri destansı bir masala çeviren Sürmeli İstanbul Hotel, balayında çiftleri yurt dışına uçuruyor! Açıldığı günden itibaren, çiftlerin “Evet” diyerek aşklarını ölümsüzleştirdiği bu muhteşem mekan, kusursuz hizmet anlayışı ile unutulmaz anılara ev sahipliği yapıyor…Şehrin en köklü otellerinden “Sürmeli İstanbul Hotel”, hayatlarını birleştirecek çiftlerin aşklarını,  rüya gibi bir düğün organizasyonu ile ölümsüzleştiriyor. Kusursuz hizmet anlayışı ve 40 yıllık tecrübesiyle “Sürmeli İstanbul Hotel”, düğün için hayal edilebilecek her ayrıntıyı, titizlikle gerçekleştiriyor. Mutlu başlangıçların, unutulmaz düğünlerin ilk adresi “Sürmeli İstanbul Hotel” in Düğün Paketi ile “Evet” diyecek çiftlere özel bir armağanı da var. Çiftlerin balayı için yurtdışı balayı tatili, “Sürmeli İstanbul Hotel” tarafından organize ediliyor.


Sürmeli’de son derece şık dekore edilmiş 100 kişiye kadar davetler için manzaralı Le Melange Salonu, 320 kişiye kadar davetler için muhteşem manzaralı Balo Salonu ve daha büyük organizasyon düşünenler için, 380 kişilik kapasitesiyle Kristal Balo Salonu, büyük bir titizlikle hazırlanıyor. Alternatif masa, sandalye ve nikâh masası süslemeleri, gelin ve damat için suit odada konaklama, aileler için 2 adet günlük kullanım odası, düğün süresince DJ müzik hizmeti, alternatif ziyafet menüleri, karşılama kokteyli, limitsiz yerli içki ve düğün pastası ile “Sürmeli İstanbul Hotel”, en özel gün hayalinizi gerçekle birleştiriyor.

201 oda ve süit kapasitesi, personelin kusursuz hizmeti, her detayı içinizi rahatlatacak seçenekleriyle Sürmeli İstanbul Hotel’ de, şehrin merkezinde, düğünler, nişan partileri, kına geceleri, bekârlığa veda partileri, yıldönümü kutlamaları, sünnet törenleri ve tüm özel kutlamalarınız, ayrıntılara verilen önem ile birer masala dönüşüyor…


Editöre Not:
*Minimum 200 kişilik düğün paketi için geçerli olup, Gelin ve Damat için toplam 1.600 TL tutarında Ets Tur, Pronto Tur veya otelin belirleyeceği benzer acentaların Seyahat çeki otelimiz tarafından verilecektir. (Seçilecek tur ile ilgili tüm sorumluluk Tur Acentasına aittir.)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder