2 Mart 2014 Pazar

END Spa Ruhunuzu dinlendirir,iç huzurunuzu arttırır



END Spa merkezi Massage Therapist Eka Buadze ile misafirlerini buluşturmaya devam ediyor
Merkezi konumu, ferah kullanım alanı, Türk hamamı,sauna ve jakuzi ile End Spa kişiye özel ihtiyaçlara göre şekillendirdiği bakım önerilerine Turizmin Sesi okurları için  % 25 indirimle Mart ve Nisan ayı arasında indirimli hizmet sunuyor.


Massage Therapist Eka Buadze,dilimizdeki masaj sözcüğü Arapça dokunma anlamına gelen mass ve Yunanca yoğurma anlamına gelen massein sözcüklerinden türetilmiştir. Masaj; deri, derialtı dokusu, kaslar, iç organlar, metabolizma, dolaşım ve lenf sistemlerinin mekanik ve sinirsel  yolla tedavi amaçlı uyarılması; çeşitli darbeler ve ovmalarla bölgesel kan dolaşımını artırma, damarları genişleterek dokuya daha fazla kan gelmesini sağlama yöntemidir.


Masajla, yumuşak dokuları mekanik olarak uyararak sistematik manipülasyonlarla organizmada fizyolojik ve psikolojik etki yaratılır. Vücut yüzeyinde el aracılığı ile tedavi, bakım ve rahatlama sağlanır.Masaj, keyif veya lüks değil, tıbbi bir ihtiyaç ve düzenli aralıklarla alınması gereken bir koruyucu tıbbi tedavidir.Masajın gerekliliğini vurgulayan en mühim nokta, masajın pek çok olası ciddi sağlık sorununun oluşmasını engelleyebilme özelliğidir.


Masaj anında vücudun ürettiği doğal uyuşturucu olan ve morfinden daha etkili olan endorfin salgılanarak, masaj alan kişide olağan üstü rahatlama sağlandığından; psikolojik anlamda masajı yan etkisi olmayan bir antidepresan ve psikolojik terapi olarak görmek de mümkündür.


END Spa merkezi Massage Therapist Eka Buadze emanet. Eka Buadze 29 yaşında 2 üniversite bitirmiş ve Almanca tercümandır.Dört senedir Massage Therapist olarak hizmet veren Eka Buadze benim işim insanları rahatlatmak o yüzden bir gelen müşterimiz yine geliyor memnun ayrıldığından devamlılık arz ediyor diyor.End spa'da önce saunaya giriyorlar sonra hamamda kese oluyorlar. Tekrar saunaya alıyorum 15 dk bekledikten sonra Masaj odasında istediği masaj türünü uyguluyorum. Masaj sonrası hamamda köpüklü masaj yapıyoruz.


Masaj çeşitleri
İSVEÇ Masajı:Genellikle vücudun güne zinde başlamasına ya da yaşamın gündelik yorgunluk ve sıkıntılarından kurtulmak amacı ile yapılan genel dinlenme ve gevşeme yöntemi olarak kullanılan masaj türüdür. Burada önemli olan kişinin rahatlatılabilinmesi ve bulunduğu ortamdan keyif almasının sağlanmasıdır. Batı tekniği ile yapılan ve genellikle masaj yağları kullanılarak yapılan bir masaj olup nadir durumlarda tercih halinde kayganlaştırıcı kullanılmadan da yapılabilen bir masajdır

Thai masajı :
Temel yapısını Hint Yoga ve Çin geleneksel tıbbının oluşturduğu bu masajda çoğunlukla bası ve germe hareketleri yapılmaktadır. Giyinik olarak yarı sert bir zeminde yapılamaktadır. Altmış çeşit germe, çekme, esnetme ve bası hareketleri uygulanabilen bu masaj bir buçuk saatten dört saate kadar sürebilen bir zaman diliminde yapılıp, masaj sırasında kişide her ne kadar rahatsızlık uyandırmaktaysa da uygulama sonrasında ciddi derecede fark edilebilir bir rahatlama olmaktadır.

AROMA masajı:Bitki özlerinden elde edilmiş karışımlardan hazırlanan masaj yağlarını kullanılarak uygulanan bir masaj yöntemidir. Bu masajda dikkat edilen, temponun düşük ve hareketlerin şiddetinin hafif olmasıdır. Rahatlatıcı, gevşetici ve dinlendirici bir özelliğe sahip bir masajdır. Bu masajda oluşan etki hem yapılan temas hem de uygulanan yağın kimyasal özelliği ile olmaktadır. Farkı amaçlar için elde edilmiş yağlar masaj yağları ile belli oranlarda karıştırılarak uygulanmaktadır

JAPON masajı: Japonya'nın met Geleneksel YALIM sanatı "parmak yokedilmesi" anlamına gelmektedir. Bu Teknik Sayesinde Vucut Vücutta dolaşan Doğal Enerji, ellerle Yapılan olusan aracılığıyla uyarılmaktadır.Enerji akımını Sağlar ettik. Uzmanımız, elleri dizleri, dirsek Ayakları Ile gergin BÖLGELERİ rahatlatır, ağrıları giderir ettik.  Shiatsu Masajı: Japonya'da geleneksel tedavi sanatı. Bu "parmak basıncı" anlamına gelir. Bu teknik ile, vücutta sirküle olan gövde ve doğal enerji baskı yoluyla stımulated.Energy akışı vücuda sağlar. Dolaşımını artırır ve bağışıklık sistemini güçlendirmek.


AYAK EL VE masajı: Özel Bir masaj tekniği Ile uygulanan YOGUN ayak el masajıdır ettik. Ayaklardaki refleks district yardımıyla TÜM vücuda organlara Tablosuna ettik. Enerji blokajları çözülür, vucudun kuvvet district aktive
edilir ettik Kendini iyileştirme Sürecine Katkı sağlanır. REFLEX OLOJD: sinir sistemi aracılığıyla doğrudan bağlanmak ve bedensel organları ve bezleri etkilemesi Bu basınç noktaları tanınmış ayak ve ellerde önceden tanımlanmış basınç noktalarını uyararak ağrıyı hafifletir . Refleksoloji vücutta sinir uyarıcı ve kan akışını teşvik ederek iyileşmeyi hızlandırır.


SIRT Masajı: Bir Yandan Yapıcı, Diğer Yandan da rahatlatıcı Bir masaj şeklidir. Bu masajın öncelikli amacı kan dolaşımını hızlandırmaktır. SIRT MASAJI: Bir sırt masajı sırt tüm gün nedeniyle masada streınuous egzersiz ya da oturan ağrıyı hafifletir yardımcı olabilir. Bu da sırt ağrısı azaltacaktır.


BOYUN BAŞ VE masajı  . Baş masaj tekniği, kan dolaşımını uyarmak, sinüs tıkanıklığı gidermek, gergin kasları gevşetmek kas tonusu Artirmak amacındadır, kırışıklıkları azaltmak ettik : BAŞ BOYUN MASAJ , Kan circulcation teşvik, sinüs tıkanıklığı giderir, gergin kasları gevşetmek ve kırışıklıkları azaltmak kas tonusunu artırmak hedeflemektedir. Bağışıklık sistemini güçlendirmek ve toksinlerin atılmasına yardımcı olur.


SELELÜT masajı :. Özel yağlarla uygulanan met masaj kan dolaşımını harekete geçirir, Selülitler'in parçalanmasını Sağlar SELÜLİT MASAJI: kan akışını teşvik etmek için tasarlanan bu masaj ıs. Kan besleyici ve fazla sıvının uzaklaştırılması, cilde oksijen ve besin getirir, çünkü bu durum yararlıdır. Bu da selülit görünümünü azaltmak gibi cildi yumuşatmak için yardım ve stres ve kas sert için gerginliği gidermek için yardımcı olacaktır.


SICAK TAŞ Masajı: Masaj Sicak taşlar kullanılarak YAPILIR. Taşlardan emilen isi kan dolaşımını artırır ettik hücrelere DAHA Eklendi çok kan hücresinin iletilmesine Yardımcı Olur. SICAK TAŞ MASAJI: Sıcak Taş Masajı su-tedavi taşlar gevşeme teşvik etmek ve yardımcı olmak için müşterinin vücut belirli bölgelere yerleştirilmiş olan masaj tedavisinin bir tarzı olduğunu açmak  merdians (enerji yolları) . Kaslar terapist daha kolay derin doku manipülasyonları gerçekleştirmek için izin ısıtılmış taşlar ile tedavi edilir.


AROMA TERAPİ: Kokuların Armonisi .. Aromatik yağların ısıtılması Ile yapKokuların Armonisi .. Aromatik yağların ısıtılması Ile Yapılan masaj, deri yüzeyini DAHA ÇOK ısıtır eklem ağrılarına zayıf dolaşım bozukluklarına Eklendi çok Faydalı Olur ettik, YOGUN Kaş ettik.

AROMA TERAPİ: Bu sizin ruh halinizi etkiler ve acıyı hafifletmek için bitkilerden elde edilen uçucu yağların kullanır. Bu kas ağrı giderici, l toksinleri temizler ve yorgun ve stres kasları gevşer


VAKUMLU MASAJ: . Kupa Çekme seti Ile uygulayacağınız masaj sızı; Stresten kireçlenmeden, selülitten, Doğum sonrası çatlaklardan ettik vücudunuzdaki bütün, yağlardan kurtumanıza Yardımcı Olur Ventosa MASAJ: ağrıyı hafifletmek toksinler çıkarmak ve uygun dolaşımını geri yardımcı olmak için cilde cam bardak uygularken İçerecek vücut.


TÜRK HAMAMI: Bin yıldır temizliğin, şifanın aynı zamanda eğlencenin ve sosyal paylaşımın önemli bir temsilcisi olan hamam geleneği,End spa'da devam ediyor

Hawai Masajı: Sırt Karın BOLGESI uzerinde el kol GEZDİRME ettik ettik. Egzotik tomurcuk Kokular Şifa A.Ş. Vaat eden şarkılarla insan Fotoğraf adeta rahatlamaya itiliyor. Lomi Lomi masajı: Lomi Lomi ıs bütünsel bir şifa gelenek basit ötesinde massage.It sürekli akan felç, tamamen vücut beslenmesi ve etkinleştirme ile kas içine henüz derinden yavaşça çalışır Kan dolaşımı ve sert kaslar için relax.Good için alıcı.


Taksim cad. Kocatepe Mah Cambazoğlu Sk No: 25 34437 Beyoğlu - İstanbul T: +90 212-361 9293 E-Posta: info@endhotels.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder