4 Mart 2014 Salı

Lübnan’a Gidemezseniz Lebnaan’a Gelin

Lebnaan Farklı Lezzetler Tatmak İsteyenleri Bekliyor


8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ nde, LEBNAAN misafirlerine çok özel menüler hazırladı
LEBNAAN 8 Mart Dünya kadınlar Günü’nde kadınlarımızı unutmadı ve bu anlamlı güne lezzet katacak  bir birinden özel menüler hazırladı. Birbirinden  özel Lebnaan'ın lezzetli yemekleri eşliğinde  günlük koşuşturmalardan uzaklaşacak ve keyifli bir gece geçireceksin.


8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ nde  Yeşilköy’de açılan Lebnaan kalbinizi fethetmeye hazırlanıyor.Türk damak tadına yakınlığı, Osmanlı mutfağına benzerliğinin yanı sıra, farklı lezzetleri bir araya getirme biçimiyle de hayranlığınızı kazanacak bu mutfağın en belirgin özelliği, baş döndürücü çeşitlilikteki mezeleri.


Beyrut’un ünlü şeflerinden Ahmad Mansour’un elinden, sizi şimdiye kadar benzerini tatmadığınız, hatta belki ismini bile duymadığınız lezzetler bekliyor. Öyle ki en iyi bildiğiniz humusla bile yeniden tanışacaksınız.


Patlıcanlı fettah, arayes (etli ekmek), fattuş, mutabbel, fraki ve makanik gibi benzersiz lezzetlerle donatıp arap dondurması ya da aşk sarayıyla nokta koyabileceğiniz sofranız, sizi Beyrut’un otantik atmosferine taşıyacak.Lübnan mutfağını Yeşilköy İskele’ye taşıyan Lebnaan, en seçici damakları bile baştan çıkaracak lezzetlerine artı olarak ev kadar sıcak atmosferi ve enfes deniz manzarasıyla sizleri ağırlamaya hazır.


8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ nde keyfine bakmak isteyen kadınlar için Lebnaan'da lezzetlerin sınırları genişliyor.Dünya Kadınlar Günü’nde kadınların günlük koşuşturmanın içindeki yükünü biraz hafifleterek ağırlamak ve lezzetli yemekler eşliğinde keyifli zamanlar geçirmesini isteyen Lebnaan kadınlara özel olduklarını hissettirerek ağırlayacak.

Lebnaan'da 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü daha keyifli ve rahat kutlayabileceksiniz
Her biri Lübnan mutfağının yeni klasikleri olmaya aday spesiyaller, zarif bir sunumla servis ediliyor.


Lebnaan Restaurant'ın menüsünde birçok farklı seçenek yer alıyor. Başlangıçtan ana yemeğe ve tatlıya kadar farklılığını ve lezzetini kanıtlayan Lebnaan Restaurant'ın menüsünü tatmak isteyenler için 8 Mart Dünya
Kadınlar Günü ideal bir tarih.


Annemiz, sevgilimiz, eşimiz, dostumuz, hayat arkadaşımız… Birçok rolüyle insanlığın varoluş felsefesini yerine getiren narin insanların, kadınlarımızın Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun.


Rezervasyon kapasitesi sınırlı olduğundan, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde Lebnaan Restaurant'a gelmek isteyen misafirlerin mutlaka önceden rezervasyon yaptırmaları gerekiyor.

iskele cad. no:46 yeşilköy
rezervasyon: 212 573 71 16-17

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder