6 Eylül 2014 Cumartesi

ANADOLU’NUN EN BÜYÜK FUAR MERKEZİ’NİN RESMİ AÇILIŞI T.C. BAŞBAKANI SAYIN PROF. DR. AHMET DAVUTOĞLU TARAFINDAN CUMARTESİ GÜNÜ SAAT 20.00’DE GERÇEKLEŞTİRİLECEKTİR



KONYA TİCARET ODASI  - TÜYAP Konya Uluslararası Fuar Merkezi  T.C. Başbakanı Prof.Dr. Ahmet DAVUTOĞLU  ve beraberinde ki üst düzey protokol üyelerinin de  katılacağı görkemli bir törenle 6 Eylül Cumartesi Akşamı saat  20.00’de açılacaktır.


Konya Ticaret Odamız tarafından gerçekleştirilen yeni yatırım sonucunda ülkemiz fuarcılık sektörüne kazandırılan, 6 ayrı salon, fuaye alanları, toplantı salonları ve hizmet bölümleri ile birlikte 66.000m2 kapalı, 20.000 m2 açık alan olmak üzere toplam 86.000m2’lik sergileme alanı ile,  İstanbul’dan sonra ülkenin en büyük  2. Fuar merkezi olan KONYA TİCARET ODASI  - TÜYAP Konya Uluslararası Fuar Merkezi’nin, Anadolu’nun üretim üssü konumunda olan ilimize ekonomik ve sosyal anlamda büyük katkılar sağlayacağı inancındayız. KONYA TİCARET ODASI  - TÜYAP Konya Uluslar arası Fuar Merkezi’nin ülkemize, ilimize ve sektöre hayırlı olmasını diliyoruz.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder