5 Eylül 2014 Cuma

SONBAHARDA SHANG DU SPA İLE YENİLENİN



Canlılığı ve tazeliği hissetmek isteyenler SHANG DU SPA’da buluşuyor.Yaz mevsiminin yerini kışa devretmeye hazırlandığı sonbaharda yeniliği, canlılığı ve tazeliği hissetmek isteyenler SHANG DU SPA’da buluşuyor.Shang Du Spa, Antalya Belek’te, Xanadu Resort Otel’in eşsiz doğası içinde, apayrı, sakin, huzurlu bir ortam; sadece kendinize bakmanız, rahatlamanız, güzelliğiniz ve sağlığınız için ayrıldı. Tatil dönüşü yenilenmek, şehir yaşamına tekrar ayak uydurmak isteyenler için içine su, sessizlik, renkler, kokular katılarak doğa ile bütünleştirildi.


2014 yılı itibarı ile OTI Holding bünyesine dahil olan Xanadu Resort Hotel’de, adını Kubilay Han döneminde Moğol topraklarında bulunan, güzel bahçe ve motifleri ile bezenmiş evleri ile ünlü Shang Du şehrinden alan Shang Du Spa otelin ayrıcalıklı bölümü olarak dikkat çekiyor.  Avrupa ve Asya masajları, otantik Orta Doğu kesesi, vücut kürleri su terapileri ve cilt bakımları ile ruhlarını ve bedenlerini şımartmak isteyen misafirlerine aradıkları huzuru sunuyor. Ayurveda uygulamalarında da oldukça iddialı olan Shang Du Spa’da Bali, Tayland ve Hintli terapistler maharetlerini konuşturuyor. Suyun, Uzak Doğu masajlarının teknolojinin bir arada misafirlerin hizmetine sunulduğu Shang Du’da yorgun bedenler yalnızca dinlendirilmiyor, forma da sokuluyor. Kas, yağ oranlarının tespit edildiği, özel diyetisyen konsültasyonu ile başlayan programda kişiye özel egzersiz, masaj ve terapilerin yanı sıra diyet mutfağında hazırlanan özel menüler ince ve formda bir bedene ulaşmayı sağlıyor.

Shang-Du Spa’nın özel delüks suitlerinde balayı çiftleri için hazırlanmış özel spa menüleri ile Binbir Gece Masalları’ndaki sultan ve padişahlar gibi keyifli zaman geçirmek ve düğün sonrası yorgunluğunu atmak mümkün. Shang-Du Spa, ayrıca bünyesinde bulunan Imperial Suit ile Spa uygulamalarını ayrı bir konfor ortamında sunuyor. Ayrı bir uygulama odası, termal suit bölümü, masajların özel olarak alınabileceği panoramik bir bahçe ve özel havuz ile dizayn edilen Imperial Suit balayı çiftleri için eşsiz bir mekan.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder