6 Eylül 2014 Cumartesi

QATAR AIRWAYS CAPE TOWN’A AKTARMASIZ UÇACAK



Qatar Airways, 3 Kasım’dan itibaren Cape Town’a (Güney Afrika) haftanın beş günü aktarmasız uçacak. Qatar Airways, Cape Town’a şu anda haftanın üç günü uçuyor. Hava yolu şirket filosunun hızla büyümesi ve Güney Afrika’ya ilginin çoğalması nedeni ile bölgeye ilk kez aktarmasız uçuşlar düzenlenecek.

Cape Town rotasında, Qatar Airways’in son teknoloji Boeing 787 Dreamliner uçakları faaliyet gösterecek. Tüm kabin sınıflarında 1000’den fazla seçenek bulunan, en son interaktif eğlence sistemleri ile donatılmış bu uçaklarda; Business Class’da 22, Ekonomi Sınıfı’nda ise 232 koltuk yer alıyor.

Qatar Airways Grup CEO’su Akbar Al Baker, yolcularına Doha ile Cape Town arasında özel hizmetler sunabildikleri için son derece memnun olduklarını belirtti ve sözlerine şöyle devam etti: “Cape Town uzun süredir dünya genelindeki yolcular için en popüler varış noktalarından birisi. Yeni hizmetler ile artık müşterilerimize dünyanın en güzel kentlerine daha hızlı ve uygun bağlantılar sunabiliyoruz.”    

Qatar Airways yolcuları, Doha – Hamad Uluslararası Havalimanındaki yeni merkezi aracılığı ile uçuşlarını gerçekleştiriyor. Havuz, jimnastik salonu, squash sahaları ve lüks bekleme salonlarının yer aldığı yeni tesis, 70’den fazla perakende mağazası, 30’dan fazla kafesi, restoranı ve beş yıldızlı hizmetleri ile yolculara benzersiz hizmetler sunuyor.  


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder