11 Eylül 2014 Perşembe

Estella Warren İstanbul'a Geldi



Victoria’s Secret’ın gözde meleklerinden biri olan ve Ghost Whisperer, Maymunlar Cehennemi gibi ödüllü yapımlarda oyunculuk deneyimi de olan 35 yaşındaki Kanadalı model ve aktris Estella Warren, Misina Balık'ın konuğu oldu



Victoria’s Secret’ın gözde meleklerinden biri olan ve Ghost Whisperer, Maymunlar Cehennemi gibi ödüllü yapımlarda oyunculuk deneyimi de olan 35 yaşındaki Kanadalı model ve aktris Estella Warren, Opr. Dr Hasan Fındık tarafından gerçekleştirilecek ameliyatsız  yüz gençleştirme operasyonu nedeniyle Türkiye’ye geldi.



İstanbul'da geçirdiği süre boyunca İstanbul boğazına, Türk yemeklerine ve Türk misafirperverliğine hayran kaldığını vurgulayan Warren, gezisi sırasında İstanbul Akvaryum’u da ziyaret ederek maceralarla dolu gizemli su altı dünyasında keyifli bir gün geçirdi.


"Muhteşem Yüzyıl" dizisinde ’Pargalı İbrahim’ tarafından öldürülen ’Behram Paşa’'yı canlandıran Adnan Koç,  Estella Warren ile gece boyunca İstanbul'u konuşurken Muhteşem yüzyıl ve projelerinden bahsetti Estella Warren gece boyunca selfie çekmeye baladı.


Birlikte sıcak pozlar veren Adnan Koç sıcak kanlı model Estella Warren ile misina balık'ta olmaktan çok mutluydu.


Estella Warren Akşam yemeği için İstanbul'un gozde mekani Misina Balik'in lezzetli yemeklerine hayran kaldi.



Misina Balik'in özel misafiri olan Hollywood yıldızlarını Türkiye’ye getirerek hem düzenlediği etkinliklerle hemde  sansasyonel ilişkileriyle gündeme gelen Ramiz Özbay, Adnan Koç ve Estella Warren ekibi ile lezzetli bir akşam geçirdi.

Ramiz Özbay ve Estella Warren


İstanbul'un güzelliği ile lezzetlerine de hayran kalan Estella Warren Suat Yılmaz'ın misafirperverliğine ve Misina Balik çalışanlarına teşekkür etti. Geç saatlere kadar Misina Balık'ta kalan Estella Warren sabah karşı Kanada'ya döndü.



"Muhteşem Yüzyıl" dizisinde ’Pargalı İbrahim’ tarafından öldürülen ’Behram Paşa’yı  canlandıran Adnan Koç  Misina Balık Ceo'su Suat Yılmaz ile birlikte



Adnan Koç, Estella Warren ve  Misina Balık Ceo'su Suat Yılmaz

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder