17 Eylül 2014 Çarşamba

MUHTEŞEM UZAKDOĞU 769 EURO!




Tatilbudur.com yaza devam etmek isteyenleri Bangkok-Pattaya’nın tropikal ikliminde sıcacık bir molaya davet ediyor.Muhteşem orkide bahçelerinde dolaşmak, Budizm’in mistik sırlarını keşfetmek ve bembeyaz kumsallarda güneşlenmek bu tatilde yapılacakların yalnızca küçük bir kısmı.
Gezinin Bangkok durağında, dünyaca ünlü devasa Buddha heykelleri ve Kraliyet Tapınağı ziyaret edilebilirken, Hindistan cevizi ağaçları arasında ki kanallarda yolculuğa çıkılarak ilginç yaşamlara tanık olunabilir. Ayrıca Çiçek Pazarı’ndan ve Sea Food Market’ten yerlilerle beraber alışveriş yapılıp, tarih ve modernizmin iç içe geçtiği Asiatique’te deniz mahsullerinin tadına muhakkak bakılmalı.

,
Pattaya durağında ise palmiye ağaçlarının altında bembeyaz kumsallarda güneşlenerek deniz ve güneşe doymak mümkün. Ayrıca fillerle safariye çıkmak ve ünlü kabare; Alcazar Show’u izlemek tatilinizi keyifli kılacak alternatifler arasında.Her pazar çıkışlı, 5 gece 8 gün süren Bangkok Pattaya turu 769 Euro’dan başlayan özel fiyatlarla. Detaylı bilgi: www.tatilbudur.com’da.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder