12 Eylül 2014 Cuma

SKAL İstanbul üyeleri Eylül ayı yemeğinde bir araya geldi


SKAL İstanbul'un geleneksel aylık yemeği Bostancı Dedeman Hotel'de düzenlendi.


SKAL İstanbul'un geleneksel aylık yemeğine Banu Dedeman,Yalçın Manav,Nihat Boytüzün,Nurdan Üstman, Mehmet Teoman Alemdar, Nadir Kadakal,Emrullah Akçakaya,Başak Erel,Çiğdem Dinç,Faik Alsaç,Ersin Özgündoğdu,Leyla Üstel,Emel Elik,Adnan Hastürk, Erhan Çakay ,Serdar Balta ve Ünsal Şınık  davetliler arasındaydı


Skal İstanbul Kulubü üyeleri, Bostancı Dedeman Hotel'de gerçekleşen geleneksel Eylül ayı yemeğinde bir araya geldi.


Yemek öncesi Skal İnternational Kulübü Başkanı Feza Solaklar, Yönetim Kurulu üyeleri ile geleneksel Skal Toast'u yaptırdı. Yemekte konuşma yapan Solaklar, sözlerine Murat Dedeman, Banu Dedeman, Dedeman Otelleri Genel Müdürü Emrullah Akçakaya ve Dedeman Bostancı Genel Müdürü Nadir Kadakal'a misafirperverlikleri için teşekkür ederek başladı.


Yeni dönemde Skal Kulübü'nün ağırlık vereceği konuların başında eğitim sektörünün geldiğini belirten Başkan Solaklar, hem hala aktif olarak çalışmakta olan turizm profesyonellerinin hem de henüz üniversite öğrencisi olan geleceğin turizmcilerinin eğitimleri konusunda üniversiteler ile işbirliği yapmaya başladıklarını açıkladı. Skalite'ye adaylık başvurularının devam ettiğini söyleyen Solaklar, Eylül sonuna kadar olan başvuru tarihinin uzatılacağını kaydetti.Feza Solaklar  27 Kasım'da yapılması planlanan Skalite Gecesi'nin de TUROB'un aynı tarihte Turizm Zirvesi düzenlemesinden dolayı 10 Aralık'ta gerçekleştirileceğini duyurdu. Başkan Feza Solaklar, Skal İstanbul'un web sitesinin yenilendiğini sözlerine ekledi.


Başkan Solaklar'ın konuşmasının ardından Özyeğin Ünivesitesi Uygulamalı Bilimler Fakültesi Otel Yöneticiliği Programı Direktörü Mehmet Teoman Alemdar da bir sunum gerçekleştirerek üniversitesinin eğitim faaliyetlerini tanıttı.




















Hiç yorum yok:

Yorum Gönder