3 Eylül 2014 Çarşamba

Erikli’de aktivitelerin Merkezi Hotel İşçimen oluyor

Erikli’nin Turizm Merkezi
Keşan Erikli’de bulunan İşçimen Hotel, Meyzade’m, Balıkçızade ve Poseidon deniz sporları merkeziyle Erikli’de sunduğu alternatif turistik eğlence seçenekleriyle dikkatleri çekiyor. Bulunduğu konum, doğal güzellikleri ve kumsalı ile dikkat çeken Keşan’ın Erikli ilçesi, sahip olduğu alternatif turizm seçenekleri ile dikkatleri üzerine çekiyor.


Doğası, Denizi, Kumsalı, Akdeniz Mutfağı, Dalış Turizmi merkezi ile ünlü Saros, turistlere sunulan alternatif eğlence seçenekleri ile gün boyu güzel zaman geçirmelerine olanak tanıyor. Poseidon deniz sporları merkezi ile erikli sahilinde eğlence ve heyecana tanıklık ediyor. Güvenlik önlemleri alınmış spor merkezi cankurtaranları güçlü sürat motorlarıyla anında müdahale ediyorlar. Yalnızca kendi alanına değil, tüm sahil boyunca güvenlik bizden sorulur, buralarda anlık oluşacak hava şartları sebebiyle açıklarda bulunan teknelere ve botlara anında müdahale yaparak uyarıp, sahile çekiyorlar.


Erikli Sahili’nde olabilecek hatalar ile acı yaşanmaması için çaba gösteriyorlar. Bu çabaları ile Erikli sahili güvenli denize girilebilir, mutlu bir tatil için gelen misafirlerin mutlu ayrılmaları için büyük çaba sarf ediyorlar. Ancak halkımız da duyarlı olup yetkililere yardımcı olmalıdır. Turizm merkezleri güvenlik ve temizliği ile ön plana çıkmalıdır. Poseidon deniz sporları merkezi yetkilileri profesyonel kadrosuyla hem eğitim hem de eğlence amaçlı güvenli bir şekilde belde misafirlerine hizmet veriyorlar.


Erikli turizmi açısından önemli destinasyonları bünyesinde bulunduran Hotel İşçimen, konaklama imkanları,Dalış merkezi Poseidon ve Balık Restaurantı ile Balıkçızade, akşamları ise  Meyzade’m Bar sizlerin hizmetinizde  bulunuyor.Hotel İşçimen’ de sabah, yöresel köy kahvaltısı ile başlıyor.Bahçeden sofranıza domates biber kahvaltılık sebzeleri sizlere sunuyor.  Zengin yöresel köy kahvaltısı bölgede yetişen organik sebzelerle yapılıyor. Mandıradan gelmiş özel süt ürünleri kahvaltıda bulunan misafirlerinden tam not alıyor. Özel olarak istek de bulunan misafirlere Ünlü Cheff birbirinden özel zengin yemek seçenekleri sunuyor.


Yenilenmiş odaları her türlü konforu yaşatırken sizlere her daim yardımcı olan profesyonel ekibi de size evinizdeki rahatlığı yaşatıyor. Hotel İşçimen’ in Ceo’ su Mustafa İşçimen bizim misafirlerimizi kapımızdan adım attıktan sonra mutlu etme zorunluluğumuz var. Rahat ve huzurlu ortamı onlar için sağladım. Her misafirimizin memnun ayrılması için gayret gösteriyoruz, Memnun ayrılmadım diyen bir misafirimiz olmamıştır. Biz sadece turistik amaçlı değil, dostlarımızı ve akrabalarımızı da burada ağırlıyoruz. Hiç kimse için bir özellik yapmıyoruz, Çizgimiz doğrultusunda herkesi memnun ediyoruz dedi.Bizim özümüzde misafirperverlik yatıyor diyor.

Bende memnun kalmanız adına İşçimen Hotel'in telefonlarını paylaşıyorum (0284 737 31 50) Egenin incisi Saros'da tatil yapmak için Mustafa İşçimen sizin telefonunuzu bekliyor olacak. Ancak bir hatırlatmada bulunalım  rezervasyon yapmadan gitmeyin yoksa üzülebilirsiniz...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder