18 Eylül 2014 Perşembe

Türk Hava Yolları Mobil Uygulamaları Yenilikçi Tasarımıyla Hizmetinizde

iOS, Android ya da Windows işletim sistemli mobil cihazınızdan tüm Türk Hava Yolları işlemlerine erişmek artık çok daha kolay! Yenilikçi bir tasarıma sahip olan Turkish Airlines mobil uygulaması ile hareket halindeyken de uçuş rezervasyonu, check-in ve Miles&Smiles işlemlerini kolaylıkla yapabilirsiniz. Türk Hava Yolları’nın tüm hizmet ve servislerine mobil cihazlar üzerinden kolaylıkla erişim imkânı sunan Turkish Airlines uygulamasını, internet erişimine sahip olduğunuz her yerde rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Turkish Airlines uygulamasının sunduğu benzersiz deneyimle biletinizi satın alabilir, rezervasyon ve check-in yapabilir, Miles&Smiles hesabınızı yönetebilir, uçuşlarımızın kalkış-varış durumlarını takip edebilirsiniz. Tüm işlemlerinizi sade ve rahat kullanılabilir tasarımı sayesinde hızla gerçekleştirebileceğiniz Turkish Airlines mobil uygulamasıyla yolcu ekleyebilir, son aradığınız havalimanlarını görüntüleyebilir ve favori havalimanlarınızı belirleyerek sonraki aramalarınızda zaman kazanabilirsiniz. Uçuş noktanızı gösteren interaktif harita sayesinde uçuşunuzu daha rahat bir şekilde rezerve edebilirsiniz. Türk Hava Yolları ile yeni yerler keşfetmeniz için sunduğumuz promosyonlara mobil uygulamamız sayesinde her an her yerden erişebilirsiniz.

Turkish Airlines mobil uygulamasını yüklemek için yapmanız gereken tek şey, cihazınızın işletim sistemine uygun olan linke tıklamak!

         
         

Mobil cihazlarınız üzerinden hareket halindeyken de yenilikçi tasarıma sahip mobil internet sitemizi kullanabilirsiniz. İnternet sitesindeki tüm işlemleri yapabilen, kullanıcı dostu ve mobil cihazlar için optimize edilmiş mobil internet sitemize https://m.turkishairlines.com/  adresi üzerinden giriş yapabilirsiniz.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder