12 Eylül 2014 Cuma

ÇİFT KATLI OTOBÜSLE “ÇİFTE KAVRULMUŞ İSTANBUL” KEYFİ



IRO (İstanbul Rehberler Odası) Türkiye’nin en iyi kültür turizmi ödülüne sahip olan Antonina Turizm, dünyanın en güzel şehirlerinden İstanbul’u doya doya yaşamak, anlamak ve tanımak için sizi İstanbul’da bir günlüğüne turist olmaya davet ediyor. Kanatları altında nice ölümsüz aşklar, her taşında serüven ve heyecan dolu bir tarih, her sokağında unutulmaz bir hikaye ve her tepesinde ayrı bir nefes kesen manzaraya sahip İstanbul, sonsuz gibi görünen sınırları ile keşif tutkunları için eşsiz güzellikte bir meydan okumadır.

İşte Antonina Turizm, sizi bu benzersiz keyifteki meydan okumaya ve İstanbul'u tüm hikâyesi ile keşfetmeye davet ediyor. Şehrin her detayını rahatça yakalayabilmeniz ve kendi şehrinizde turist olma keyfini doya doya yaşayabilmeniz için özel olarak hizmete sunulan çift katlı, havadar "sightseeing" otobüslerle yapacağınız bu çok farklı İstanbul turunda, profesyonel rehberler eşliğinde unutulmaz bir rotayı takip edeceksiniz.

Taksim Meydanı'ndan hareketle hız alacak İstanbul masalı, şehrin kuruluş hikâyesinin yazıldığı Kalkhedon, yani Kadıköy'de, sizi Olympos dağından buraya taşıyacak efsanevi "Körler Ülkesinin hikayesi ile başlayacak. Bizans döneminde "Altın şehir" olarak adlandırılan Üsküdar'da Roma İmparatorluğu'ndan Haçlı Seferleri'ne, Osmanlı'dan günümüze tarihi ve şaşırtıcı bir yolculuğa çıkacaksınız. Sarayı, manzarası ve yine kendine has hikâyesi ile Boğaziçi'ne kıyıdan el sallayan Beylerbeyi, İstanbul Boğazı'nın incisi ve görkemli bekçisi Anadolu Hisarı, dünyanın en farklı coğrafyasını çelikten elleri ile bağlayan ve İstanbul'un fatihinin ismini taşıyan Fatih Sultan Mehmet Köprüsü, Anadolu yakasında sizi bekleyen diğer duraklar. Avrupa yakasında ise Anadolu Hisarı'nın güzel kardeşi Rumeli Hisarı, koruların prensesi Kuruçeşme, köklerini Hıristiyanlık öncesi dönemlere kadar salan Bebek,Barbaros Hayrettin Paşa'nın cihana nam salmış donanmasını koynunda saklamış Beşiktaş, surları ile onurlu bir savaş gazisi gibi ayakta duran Tarihi Yarımada ve sayısız tarihi eserin yuvası Sultanahmet mitler, tarih ve kültür dokulu bir serüven ile sizi bekliyor olacak.

Belki yüzlerce kez üzerinde yürüdüğünüz yolların, içinden geçtiğiniz sokakların sırlarını öğrendiğinizde şaşkınlık ve hayranlıkla dolacak, İstanbul'u gerçekten tanımanın ve İstanbul'da yaşamanın verdiği mutluluğu kalbinizin derinliklerinde hissedeceksiniz. Bu tarifsiz hisleri kaçırmamak için acele edin!              

Güzergâh: Kadıköy, Haydarpaşa Yel Değirmeni, Üsküdar ve Anadolu yakası kıyıları  (kuzguncuk, kandilli, Anadolu Hisarı ) Fatih Sultan Mehmet Köprüsü, Rumelihisarı-Emirgan Boğaz Hattı,İstinye-Arnavutköy Bebek, Kuruçeşme, Ortaköy, Beşiktaş- Kabataş, Taksim, Tarlabaşı Bulvarı, Unkapanı Köprüsü Ayvansaray,Balat –Fener, Eminönü, Sirkeci, Sarayburnu, Çatladı Kapı, Sultanahmet  Hipodrom

Tarih: 21 Eylül 2014
Fiyat: 137 TL

www.antoninaturizm.com / 444 54 18


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder