4 Ocak 2017 Çarşamba

Eurowings’ten iki yeni destinasyon: Windhoek ve Montego Bay

Eurowings, kıtalararası uzun mesafe uçuş noktalarına yenilerini ekliyor. Havayolunun gelecek yıl Temmuz ayında başlatacağı yeni varış noktaları, Namibya'nın başkenti Windhoek ve Karayip Adası Jamaika’nın turizm cenneti Montego Bay. Uzun mesafeli uçuş ağını genişleten Lufthansa Grubu'nun kaliteli düşük maliyetli taşıyıcısı Eurowings’in güzergahları arasından on üç noktaya rezervasyonlar şimdiden yapılabiliyor. Eurowings’in tüm uzun mesafeli uçuşları Köln/Bonn havalimanı kalkışlı olarak gerçekleştiriliyor. Ayrıca havayolu, Almanya ve Avrupa’nın pek çok havalimanından da bağlantılar sunduğundan diğer bölgelerden gelen yolcular da Eurowings’in uygun fiyatlarından yararlanabiliyor. Smart Connect (tek aktarmalı) uçuşlar, Berlin, Hamburg, Zürih, Viyana, Londra/Stansted ve Londra/Heathrow havalimanlarından gerçekleştiriliyor.

Eurowings, 2016 yılında kıtalararası uçuş noktalarına yaklaşık yarım milyon yolcu taşıdı. %90’ın üzerinde doluluk oranına sahip uzun mesafe uçuşları, havayolunun gelecekte de bu başarıyı sürdüreceğinin bir göstergesidir. Her hafta Çarşamba ve Pazar günleri Almanya kalkışlı olarak düzenlenecek Windhoek’a ilk uçuş 12 Temmuz 2017, Jamaika’nın kuzeybatısındaki Montego Bay’e seferler ise Pazartesi ve Perşembe günleri Köln/Bonn kalkışlı olarak yapılacak. Karayip Adasına ilk uçuş 3 Temmuz 2017 tarihinde gerçekleştirilecek. Uçuşlar, Eurowings’in uzun menzilli uçağı Airbus A330 ile düzenlenecek.

Eurowings’in cazip fiyatları ile yeni destinasyonlara seyahat etmek isteyen yolcular, çağrı merkezinden veya www.eurowings.com web sitesi üzerinden rezervasyonlarını yapabilirler. Eurowings’in BASIC, SMART ve BEST tarife seçeneklerinin üçü de yolcularına, kendi akıllı telefonları, tablet veya dizüstü bilgisayarları vasıtası ile erişilebileceği en gelişmiş eğlence sisteminin yanı sıra kabin içi internet hizmeti sunuyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder