18 Ocak 2017 Çarşamba

SKAL İstanbul, “Hamsili Pilav” gecesinde buluştu

SKAL İstanbul Kulübü’nün Ocak ayı buluşması, geleneksel hale getirdikleri “Hamsili Pilav Gecesi” olarak gerçekleşti

Geleneksel Skal İstanbul Hamsili Pilav gecesine, Turizm Atölyesi Genel Müdürü ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Danışmanı Tülin Ersöz, TÜROB Başkanı Timur Bayındır, Türkiye Aşçılar ve Şefler Federasyon Başkanı Yalçın MANAV, Elite World Oteller Zinciri'nin Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Emel Elik Bezdaroğlu, Ramada Taksim Genel Müdürü Ali İmdat UÇAR, Skal Dünya Şeref Üyesi Somer Özkök ve Eşi, Skal International Marmara Kulübü'nün Kurucusu İlkay Bener ve Eşi, Geçmiş dönem Skal İstanbul Başkanı Kemal Özyiğit ve Eşi, Geçmiş dönem Skal İstanbul Başkanı Vedat Bayrak, Relax Turizm'den Adnan Yılmaz, Erhan Seven, Ece Bayar, Sevda Yılgaz, Orhan & Ayhan Başdoğan ve Skal ailesi katıldı.





Harbiye Konak Oteli’nin ev sahipliği yaptığı hamsili pilavı gecesinde SKAL İstanbul Kulübü üyeleri, bir yıldır özlemini çektikleri hamsili pilavın lezzetine doyamadı. Tepsi Tepsi Hamsili Pilavlar geldiği gibi tavalar boşaldı.







SKAL İstanbul Kulübü Başkanı Bahar Birinci’nin konuklara yaptığı “hoşgeldiniz” konuşmasının ardından Skal Tostu Yapıldı.



Sohbet dolu gecede Skal Üyeleri  gündemi konuşuyorlardı. Hamsili pilavın İstanbul’da en iyi yapıldığı adreslerden biri olan Konak Otel’in, bu özelliğini müşterileri için değil sadece dostları için kullandığı bildirildi.






2007 yılından beri her yıl Ocak veya Şubat aylarında SKAL İstanbul Kulübü üyelerini “Hamsili Pilav” gecesinde buluşturan otelin sahibi Savaş Gürsel,“Tam 11 yıldan beri büyük bir zevkle dostlarımı bu özel lezzet ile burada buluşturuyorum.



Savaş Gürsel,11 yıldan buyana gelenekselleştirdiğimiz Hamsili Pilav gününü büyük bir zevkle dostlarımı biraraya getirmekten ve bundan da Eşim Dilek Gürsel başta olmak üzere tüm Konak Otel ailesi olarak büyük keyif alıyoruz” dedi.





“HAMSİLİ PİLAV” GECESİ’NDE, BİR DE SÜRPRİZ VARDI
Konak Hotel’de Savaş Gürsel ve Dilek Gürsel çifti, Orhan & Ayhan Başdoğan çiftinin 60. Yıl evlilik yıldönümü özel bir pasta keserek kutladı.



Harbiye Divan Oteli’nde tam 40 yıl boyunca genel müdürlük görevinde bulunan Orhan Başdoğan için, Konak Otel sahibi tarafından bir kutlama yapıldı. Orhan & Ayhan Başdoğan çifti, 17 Ocak 1957 tarihinde evlenmişlerdi. Çok az çifte kısmet olan bu özellik herkesi şaşırttı. Bu etkinlik ile Orhan & Ayhan Başdoğan çifti bile şaşırdı.







Savaş Gürsel’in böyle bir önemli günü pastayla taçlandırması ise taktirle karşılandı.TURİZMİN SESİ adına daha nice mutlu yıllara diyor Orhan & Ayhan Başdoğan çiftini kutluyoruz.









Uzun bir zamandan beri toplantılarda göremediğimiz İlkay Bener Hamsili Pilav Gecesinde dostlarıyla biraraya geldi.





























Hiç yorum yok:

Yorum Gönder