24 Ocak 2017 Salı

“Mavi Yengeç” Capricorn’un Yeni Menüsünde!

Akdeniz mutfağının benzersiz lezzeti “Mavi Yengeç” Capricorn menüsünde
Akdeniz deniz ürünlerini en iyi malzemeleri kullanarak, basit ve sağlıklı pişirme yöntemleri ile sunan Capricorn menüsüne yeni eklediği mavi yengeç ile farklılığını ortaya koyuyor...

Akdeniz’in geleneksel tatlarını özel reçetelerle yeniden yorumlayan Capricorn, menüsünü yepyeni lezzetlerle daha da zenginleştirdi.  Gerek lezzetleri gerekse Boğaz’daki benzersiz konumu ile deniz ürünü sevenlerin kısa sürede vazgeçilmezleri arasına giren Capricorn, menüsünde mavi yengeç de sunmaya başladı. Adını kıskaçlarındaki mavi renkten alan ve yüksek protein değerine sahip mavi yengeçler, ‘Akdeniz Mavi Yengeç’ ve ‘Mavi Yengeç Sepetleri’ olarak iki farklı sunum ile misafirlerin beğenisine sunuluyor.  


Capricorn mutfağının yalınlığını yansıtan ve reçetesi özel olarak hazırlanan ‘Akdeniz Mavi Yengeç’; ince kıyım yeşillikler, tütsülenmiş kırmızıbiber ve frenk soğanı ile birlikte servis ediliyor. Sadece Pazar günleri adet üzerinden satışa sunulacak olan ‘Mavi Yengeç Sepetleri’ ise kalabalık sofraların tercihi olacak.  Hafta sonunda uzun ve keyifli yemeklere ev sahipliği yapan Capricorn,  Akdeniz mutfağının benzersiz lezzetlerini misafirlerinin beğenisine sunmaya devam ediyor. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder