21 Ocak 2017 Cumartesi

Kişisel Antrenörler ile 20 Dakikalık Antrenman XBody’de

Sadece 20 dakikada, hayal ettiğiniz vücuda kavuşmanız, hiç bu kadar kolay olmamıştı
Spor salonlarında saatlerinizi geçirmek yerine, XBody ile yepyeni bir sayfa açmaya ne dersiniz?Uzun yıllardır, özellikle fizik tedavi alanında kullanılan EMS teknolojisi ile antrenman sürenizi kısaltarak, hayal ettiğiniz vücuda fazla vakit harcamadan kavuşabilirsiniz. Kişilerin haftalık spor ihtiyacını sadece 20 dakikalık bir sürede tamamlayan XBody’yi keşfe çıkın. Sizin belirlediğiniz düzeyde gelen akımlar, kaslarınızın maksimum performansta çalışmasını sağlıyor. Kişisel aktivitelerinizin daha kaliteli olmasını sağlayan sistem, zamanınızı çalmadan, en kaliteli kas aktivitelerini size sunuyor. 

Fizik Tedavide Uygulanan EMS Sistemi ile Spor
Uzun yıllar boyunca medikal alanda, fizik tedavi yöntemi olarak kullanılan EMS sistemi, yeterli süre ve şiddetle, kasların çalışma performansına katkıda buluyor. 1960’lı yılların sonunda ise müsabakalara hazırlanan sporcuların antrenman metodu olarak hayatımızda yer ediyor. Yapılan araştırmalara göre çok hareketsiz kişiler için bile uygun bir antrenman sistemine dönüşen EMS sistemi, XBody’de alanında uzman kişisel antrenörlerle, harika bir spor deneyimine dönüşüyor. 

XBody için Uygun muyum?  16 yaşından itibaren, fitness, pilates ve kardiyo hareketlerinizi XBody ile yapabilir, haftada sadece 20 dakikada hayal ettiğiniz fit vücuda sahip olabilirsiniz. Kişisel antrenörler ile belirlenen antrenmanlar, kalp hastaları için bile uygun. Siz de kalp pili taşımıyorsanız ve kalbinizi çok yormadan sadece 20 dakikalık bir antrenman ile sağlıklı bir hayata adım atmak istiyorsanız, XBody’nin stüdyolarında ücretsiz demo sürümünü test edebilirsiniz. 
Hamileler, kalp pili kullananlar, epilepsi, kanser ve MS hastaları için uygun olmayan XBody, herhangi bir sağlık sorunu bulunmayan herkese hitap ediyor ve 20 dakikalık kişisel antrenmanlarınızı oluşturmak için sizi bekliyor. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder