4 Ocak 2017 Çarşamba

Meeting Point Turkey, Türkiye'nin en büyük 17. hizmet ihracatçısı oldu

Türkiye İhracatçılar Meclisi tarafından bu yıl ilki gerçekleştirilen “Türkiye'nin 500 Büyük Hizmet İhracatçısı” 2015 yılı araştırması sonuçlarına göre, Meeting Point Turkey İlk 500 Hizmet İhracatçısı sıralamasında 17., Turizm Hizmetleri kategorisinde ise 4. oldu. 

Türkiye'nin lider destinasyon yönetim şirketi Meeting Point Turkey, kuruluşundan bu yana gösterdiği başarılı performansı ile sektörde öne çıkmaya ve beğeni toplamaya devam ediyor. Geride bıraktığımız yılda ülkeye 800 bin turist getiren ve 2015 yılında 300 milyon Dolar matrah elde eden şirket, başarılarının karşılığını faaliyet gösterdiği alanlarda layık görüldüğü ödüller ile alıyor. Son olarak Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) tarafından Türkiye'nin 500 Büyük İhracatçısı arasında gösterilen şirket, İlk 500 Hizmet İhracatçı sıralamasında 17., Turizm Hizmetleri kategorisinde ise 4. oldu.

Turizm sektörü için oldukça zor geçen bir yılı hedeflerini gerçekleştirmeyi başararak kapatan Meeting Point Turkey, 2017'de de başarısını sürdürmek için yoğun bir hazırlık dönemi geçiriyor. Şirket, tüm paydaşlarıyla sık aralıklarla gerçekleştirdiği strateji toplantıları ile zor geçeceği yönünde sinyaller vermesine rağmen 2017'de ülke turizminin tekrar çıkışa geçmesi için çalışmalarına devam ediyor.

Meeting Point Türkiye
Meeting Point Türkiye, hizmet verdiği çok sayıda turizm operatörü, yatak bankası ve online seyahat acentesi ile Türkiye'nin lider destinasyon yönetim şirketidir. Meeting Point Türkiye, FTI Group bünyesinde 2009 yılında Almanya'da kurulan destinasyon yönetim şirketi Meeting Point International'ın bir iştirakidir. Meeting Point International; yatak bankası Youtravel, turizm endüstrisinde en gelişmiş otomasyon sistemlerini geliştirmek üzerine odaklanan yazılım geliştirme şirketi Project Beagle ve 7 ülkede 40 oteli ile hızlı bir büyüme gösteren LABRANDA Hotels  & Resorts gibi 44 farklı konumda 20 kurulu  destinasyon  yönetim  şirketini  (DMC) kapsayan, kurulduğu günden itibaren kısa sürede dünya çapında büyüklüğe kavuşan bir şirkettir. Meeting Point International; konaklama, transfer, tur, bölge gezileri, VIP tedavi ve MICE (toplantı, teşvik, kongre ve organizasyon) gibi sayısız ürün ve hizmet portfolyosu ile kaliteli bir hizmet sunmayı kendine misyon edinmiştir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder