9 Mart 2014 Pazar

Oleg Cassini’den hayallerinize bir adım daha yaklaştıran yarışma




Monako Prensesi Grace Kelly ve First Lady Jacqueline Kennedy gibi pek çok ünlü stil ikonuna hazırladığı kostüm ve tasarımlarla adını moda tarihine altın harflerle yazdıran Oleg Cassini, Facebook sayfasında yaptığı “Hayalimdeki Gibi” yarışması ile sizi büyülü dünyasına davet ediyor. 13 Mart Perşembe gününe kadar devam edecek yarışma kapsamında her gün bir kişi 250 TL’lik indirim çeki kazanarak büyüleyici Oleg Cassini tasarımlarına kavuşma imkânı elde ediyor.

ABD eski Başkanı John F Kennedy’nin eşi Jacqueline Kennedy’nin eşsiz ve unutulmayan stilinin mimarı;  Monako prensesi Grace Kelly ve  Hollywood’un kraliçesi Marilyn Monroe gibi zamansız starların;  Renee Zellweger ve Taylor Swift gibi günümüz yıldızlarının vazgeçilmez tasarımcısı olan Oleg Cassini Facebook sayfası üzerinden yaptığı yarışma ile hayallerinizi size yaklaştırıyor.

13 Mart Perşembe gününe kadar sürecek yarışma kapsamında her gün en fazla doğru cevabı en kısa sürede bilen yarışmacı Oleg Cassini’den 250 TL’lik hediye çeki kazanıyor. Sezon ürünlerinde de geçerli olan hediye çeki 31 Ağustos 2014 tarihine kadar kullanılabiliyor. Koleksiyonları tüm dünyada 400’den fazla mağazada bulunan, Hollywood yıldızlarının tercihi Oleg Cassini’nin hediye çeki İstanbul, Ankara ve Bursa mağazalarının yanı sıra online satış sitesinde de geçerli.

Hediye çeki sayesinde Oleg Cassini’nin prenseslere layık gelinlik koleksiyonundan ya da göz alıcı gece elbiselerinden istediğinizi 250 TL indirimle almanız mümkün oluyor. Yarışmaya katılarak Oleg Cassini’nin büyüleyici 2014 koleksiyonunu kaçırmayın ve hayallerinizdeki şıklığı yakalayın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder