24 Ocak 2015 Cumartesi

Doubletree By Hilton İki Yeni Otelle Türkiye Portföyünü Genişletiyor

İki Yeni Doubletree By Hilton Açılıyor
Çanakkale ve Eskişehir’de iki DoubleTree by Hilton oteli yakında kapılarını açacak
Çanakkale, Eskişehir ve McLEAN, 23 Ocak 2015 – Hilton Worldwide, üst sınıf segmentindeki DoubleTree by Hilton markasının Türkiye'deki portföyünü genişletme kararı aldı. Çanakkale ve Eskişehir’de iki DoubleTree by Hilton oteli açılacak.


Double Tree by Hilton Çanakkale ve Double Tree by Hilton Eskişehir otelleri, Hilton Worldwide ile Immotrust Gayrimenkul ve Alt Yapı Geliştirme Yatırım A.Ş arasında imzalanan franchise anlaşmasını takiben, 2017 de hizmete alınacak. Halihazırda, İstanbul, İzmir ve Kapadokya dahil olmak üzere, Türkiye’nin çeşitli bölgelerinde yedi DoubleTree by Hilton oteli faaliyet gösteriyor. Hilton Worldwide Avrupa ve Afrika Geliştirmeden Sorumlu Kıdemli Başkan Yardımcısı Patrick Fitzgibbon şöyle konuştu: "Yaygınlaşan sanayileşme ve artan milli geliri ile sürdürülebilir şekilde büyüyen Türkiye, gelişen bölgesel iş merkezleri ve alt yapı yatırımları ile birlikte iş seyahati sıklığını da arttırıyor.



60 yıldır varlığımızı sürdürdüğümüz Türkiye’nin pek çok şehrinde ve bölgesinde hem üst hem orta sınıf markalarımıza ait oteller açmaya devam ediyoruz. Bu iki yeni otelimizle Avrupa'daki DoubleTree by Hilton portföyümüzü genişletmekten heyecan duyuyoruz."12 kata yayılan 93 odasıyla DoubleTree by Hilton Eskişehir, küçük toplantı odalarının yanı sıra büyük çaplı davetler için 485 metrekarelik bir balo salonu ile hizmet verecek. Kaplıcalarıyla ünlü Eskişehir’deki DoubleTree by Hilton’da konaklayanlar, otelin doğal termal spa’sından ve kapalı havuzundan da yararlanabilecek. Çatı terasında açılacak barın misafirleriyse, muhteşem şehir manzarasına karşı yemek yiyip içkilerini yudumlayabilecek.

DoubleTree by Hilton Çanakkale ise içinde mağazalar, kafe ve restoran, ayrıca otel misafirlerinin faydalanabileceği bir spa’yı barındıran bir kompleksin çatısı altında yer alacak. Yeni otel, 201 üst sınıf oda, 560 metrekarelik balo salonu ve dokuz adet modern toplantı salonu ile hizmet verecek.
3 bin yıllık geçmişiyle önemli bir turizm merkezi olan Çanakkale, genç ve aktif nüfusu sayesinde gelişen bir iş merkezi haline geldi. İçdaş Çelik, İçdaş Elektrik ve Akçansa Çimento dahil olmak üzere, Türkiye'nin en büyük tarım ve sanayi üreticilerine de ev sahipliği yapıyor.
DoubleTree by Hilton Global Başkanı John Greenleaf şunları kaydetti: "2014 markamız için çok başarılı bir yıldı, DoubleTree by Hilton otellerimizin sayısını, Malatya ve İzmir'de açtığımız iki otelle artırdık. Türkiye'nin çeşitli şehirlerinde büyümeye devam etmekten mutluyuz. Eşsiz hizmet anlayışımız ile ünlü DoubleTree by Hilton olarak, Çanakkale ve Eskişehir’deki konuklarımızı imzamız niteliğindeki misafirperverliğimiz ve çikolata parçacıklı sıcacık kurabiyelerimizle karşılamaktan heyecan duyuyoruz.”DoubleTree by Hilton ile ilgili daha ayrıntılı bilgi için news.doubletree.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder