8 Ocak 2015 Perşembe

Türkiye perakende dünyasında TRUNK & Co ile yepyeni bir konsept doğdu

TRUNK & Co: Size özel seyahat dünyası
Farklı kesimlerin ve yaş gruplarının bagaj ve çanta ihtiyaçlarını karşılamak üzere hayata geçen mağaza konsepti TRUNK & Co, seçkin markaların şık, kaliteli ve ergonomik ürünlerinin bir arada sunulduğu bir ‘seyahat dünyası’ olma niteliği taşıyor.


Türkiye’de ilk kez farklı bagaj ve seyahat çantalarını buluşturan mağaza konsepti, TRUNK & Co ile hayata geçti. Dünyanın en büyük valiz markası olan Samsonite ve Samsonite’ın tescilinde bulunan American Tourister, High Sierra, Disney by Samsonite, Lipault, Gregory, Speck ve Hartmann markalarını bir arada bulunduran Trunk & Co, her yaşa ve kesime hitap eden bir seyahat dünyası niteliği taşıyor.


TRUNK & Co’da okula giden küçük bir çocuğun sırt çantasından zorlu tırmanışlara rahatlıkla eşlik eden dağcı çantasına kadar birbirinden şık, kaliteli ve ergonomik ürünler, Türkiye’de ilk kez aynı çatı altında satışa sunuluyor.


İlk mağazasını Mall of Istanbul’da açan TRUNK & Co farklı mağaza konseptiyle de dikkati çekiyor.
TRUNK & Co’nun kapıları farklı bir seyahat dünyasına açılıyor…


Samsonite Genel Müdürü Cenk Pınar, “Seyahat sektöründe, her yaştan ve kesimden tüketicinin bagaj ihtiyacını karşılayacak seçeneklerin, aynı çatı altında sunulduğu bir alana ihtiyaç olduğunu tespit ettik. İşte TRUNK & Co, yaşlı-genç, kadın-erkek, sporcu, iş adamı gibi gruplar için valizden sırt çantasına, kol çantasından dağcı çantasına kadar geniş bir yelpazede ürünleri birlikte bulunduran bir konsept olarak hayata geçti. Dünyada hızla yaygınlaşmakta olan ‘dükkan içinde dükkan’ anlayışının Türkiye’deki ilk örneklerinden biriyiz. Oldukça geniş bir alana sahip olan mağazalarımızda her bir marka için, kendi ruhuna uygun satış bölümleri tasarladık. TRUNK & Co mağazasının kapısından girenler, oldukça farklı bir seyahat dünyasıyla karşılaşacak. TRUNK & Co’yu, Mall of İstanbul’da açılan ilk mağazanın ardından daha da yaygınlaştırmayı ve yurt dışına açmayı planlıyoruz” şeklinde konuştu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder