28 Ocak 2015 Çarşamba

Mutlu Çalışan Demek, Mutlu Müşteri Demektir

İşi, Hobiye Dönüştürün
AL Danışmanlık Genel Müdürü, Marka Yönetimi ve İnsan Kaynakları Danışmanı Ayşen Laçinel, işini hobiye dönüştürenlerin, işine dair ilk günkü heyecanı ve motivasyonu yaşayanların, başarılı olabileceğini söyledi.


İşi hobisi olan bir takımla; doğru hizmet, doğru iş, mükemmel performans gerçekleşeceğini anlatan Ayşen Laçinel, şunları söyledi: “Takım oyuncularının işlerini severek yapmaları, ilgi duydukları, bildikleri işlerde görevlendirilmeleri ve eğitimlerle de desteklenerek verimli çalışma ortamı oluşturulması önemlidir. Eğitimler; hem bilgilendirme, hem bilgi güncelleme, hem de motive eden sosyal ortamdır. Eğitim sonrasında, farkındalık ve liderlik yönetimiyle, eğitimlerin davranışlara yansımaları da takip edileceğinden, başarılı bir takım yaratılmış olunacaktır. Mutlu çalışan demek, mutlu müşteri demektir. Mutlu müşteri de, işletmenin daha çok ciro yapması anlamına gelir” dedi.


İşle ilgili donanım sağlayacak sertifika programları hayata geçmelidir
İşle ilgili donanım sağlayacak sertifika programları ve eğitim projelerinin, uzmanlaşmak isteyen ve iş arayanlara ciddi fırsatlar sunacağını kaydeden Ayşen Laçinel, konuşmasına şöyle devam etti:
“Bir işletmenin en değerli kaynaklarından birisi, insan kaynağıdır. Hem işletme içinde, hem de kurumsal sosyal sorumluluk projesi olarak sektöre; kalifiye insan kaynağı yetiştirmek, kurumlara ciddi değer katmaktadır. Nitekim, Ağaoğlu Şirketler Grubu ve Nişantaşı Üniversitesi işbirliği ile hazırladığımız ‘Gayrimenkul Satış Uzmanlığı’ sertifika programı, kurumsal sosyal sorumluluk projesine başarılı bir örnek olmuştur. Proje kapsamında, 8 hafta boyunca, ‘Dünya’da ve Türkiye’de gayrimenkul sektörü ne durumda?’, ‘Etkin iletişim ve algı yönetimi’, ‘Müşteri ilişkileri yönetimi’, ‘Konuşma sanatı ve beden dili’, ‘Yüzler ve isimler’, ‘Takım çalışması ve motivasyon’, ‘Sağlıklı yaşam, kişisel trendler’, ‘Pazarlama ve satış teknikleri’, ‘Birebir satış’, ‘Gayrimenkul sektörü mevzuatı’, ‘Gayrimenkul değerlendirme’, ‘Bütçe planlama ve fiyatlandırma’ gibi konularda eğitim alan gençlerin sertifikaları, 24 Ocak 2015 tarihinde yapılan törenle verildi. Bunun gibi başarılı örneklerin, inşaat sektörünün yanı sıra, diğer sektörlerde de yaygınlaşması önemlidir” diye konuştu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder