4 Ocak 2015 Pazar

Misina Restorant’ta Suat Yılmaz’a Sürpriz Doğum Günü Partisi



Doğum günü kutlamasıyla değer verdiğiniz hayatınızda oldukları için kendinizi şanslı hissettiğiniz insanlara, senede bir gün iyi ki hayatımdasın, iyi ki doğmuşsun diyebilmenin en güzel yoludur.  Doğum günü partisiyle sevdiklerimizi hatırlamanın değerli paha biçilemez duygusal anların yaşama zamanıdır.

Misina Restoran çalışanları tarafından hazırlanan sürpriz Doğum günü kutlamasına çalışan tüm personel eşlik etti. Suat Yılmaz’a sürpriz doğum günü pastası kesildi. Bir anda Misina Restoranın doğum günü etkinliğine dönüşmesi üzerine Restoran’da şok yaşadı. Sürprizi görünce çok duygulanan Suat Yılmaz şu ana kadar böyle bir doğum günü kutlamadığını belirtti. Çok duygulanan Suat Yılmaz pastayı tüm personeli önünde büyük bir mutlulukla kesti.


Misina’nın kurucu işletme sahibi Suat Yılmaz yeni yaş yılı pastasını sürpriz yapan ekibine teşekkür ederek kesti. Yeni yılın heyecanını Misina’da başarılı ekibiyle kutlayarak, geride bıraktığımız 9 yılımız gibi 10’ncu yılımızda da lezzet avcılarına güler yüzlü prensipli servisimiz devam edecek dedi.


 Misina Restoran’ın sağlıklı lezzetleriyle hizmet vermenin heyecanını yaşadığını söyleyen Suat Yılmaz, Yeni yıla Misina Restoran’ın profesyonel başarılı ekibiyle “Hoş geldin” dedi. Tüm personel ‘Doğum günün kutlu olsun, mutlu ol senelerce, sana boncuktan kuş yaptım, konacak pencerene’ şarkısını seslendirdi. Güzel başlayan yeni yıl 2015 yılı boyunca devam etmesi temennisinde bulunuldu.



Turizmin Sesi ekibi olarak Suat Yılmaz’ın doğum gününü kutlar, sevdikleriyle birlikte mutlu, sağlıklı ve huzurlu yıllar geçirmesini dileriz.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder