25 Ocak 2015 Pazar

NG Hotels, EMITT Fuarı’na Termal Turizmle Damgasını Vurdu

NG Hotels, Turizm Profesyonelleriyle Buluştu
Türk turizmine yepyeni bir hizmet anlayışı kazandıran NG Hotels, 22-25 Ocak tarihleri arasında EMITT Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda turizm dünyası profesyonelleriyle buluştu. Fuarda, termal turizmin Türkiye’deki başkenti Afyonkarahisar’ın en lüks termal oteli olan NG Afyon Wellness & Convention büyük ilgi gördü. NG Hotels Turizm Koordinatörü Kamil Berk, turizmin dört mevsime yayılmasını sağlayan termal turizminin, Türkiye açısından bir fırsat olduğunun altını çizdi.



Türkiye’nin yükselen otel zinciri markası NG Hotels, 22-25 Ocak 2015 tarihleri arasında  İstanbul Beylikdüzü’ndeki TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen, dünyanın en büyük beşinci turizm fuarı EMITT Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda açtığı stantla büyük ilgi gördü. Turizm profesyonelleri ve yabancı yatırımcılar, termal turizmine ve Afyonkarahisar’ın en lüks termal oteli NG Afyon Wellness & Convention’a büyük ilgi gösterdi.


Fuar kapsamında turizm dünyasının en önemli isimleriyle bir araya gelen NG Hotels Turizm Koordinatörü Kamil Berk, NG Afyon Wellnes & Convention ile Türkiye’deki termal otelcilik anlayışına farklılık getirmekten mutluluk duyduğunu dile getirdi: “NG Afyon Wellnes & Convention, şifalı termal suları, yaklaşık 9 bin 500 metrekarelik alanı, termal spa bölümündeki termal jakuzi, havuz ve aile hamamıyla termali keyfe dönüştürüyor. Ayrıcalıklı hizmet anlayışımız ve kaliteli servisimizle, Türkiye’de termal turizmini dört mevsim tercih edilen bir seçenek haline getirmekten gurur duyuyoruz. Ülkemizde turizmin yılın on iki aya yayılabilmesini sağlayan termal turizmi, otelcilik açısından büyük önem taşıyor ve Türkiye için pek çok fırsat yaratıyor.”


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder