8 Ocak 2015 Perşembe

Kayağa giderken en yakın dostunuz: HIGH SIERRA®

Ergonomik tasarımı ve hidrasyon sistemi sayesinde kayağa giderken ihtiyacınız olan tüm eşyalarınızı yanınıza almanıza imkan veren High Sierra daha fazla dayanıklılık ve enerji sağlıyor.



Birbirinden sağlam ve kullanışlı ürünleriyle yaklaşık 40 yıldır macera severlerin vazgeçilmez yol arkadaşı olan High Sierra, kayak mevsiminde de eşyalarınızı düzenli bir şekilde yanınızda taşıma fırsatı sunuyor. Farklı ihtiyaçlara uygun çözümler sunan marka, teknik özellikleri ve şıklığıyla kayakçıların gönlünü fethediyor!


Kullanıcıların konsantrasyon düzeyini koruyarak sıvı tüketmesini sağlayan dehidrasyon sistemine sahip kayak çantaları, 2 litrelik sıvıyı muhafaza edebiliyor ve böylece düzenli olarak sıvı alınması gereken sporlarda kolaylık sağlıyor.


Kullanıcısının sırtına uyumlu yapısıyla ergonomik ve konforlu ürünler sunan High Sierra, özellikle ön yüzünde bulunan kilidi kullanarak kayak ya da snowboard tahtanızı kolayca taşıyabileceğiniz ve kaskı öndeki geniş bölmeye yerleştirebileceğiniz modeli Symmetry 18 modeli ile kayak severlerden büyük ilgi görüyor.


High Sierra kayak çantaları, Samsonite mağazaları, büyük zincir mağazalar ve seçkin kırtasiyelerde 79  TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder