14 Ocak 2015 Çarşamba

Kibris.com Yayında

SSC Tur başarılı girişimlerine bir yenisini daha ekledi.Tatil, Seyahat ve Uçak Biletinizi tek bir platform üzerinden alabileceğiniz portal, Kibris.com yayın hayatına başladı.


SSC Tur, turizm sektöründe yeni girişimleriyle adından sıkça söz ettirmekte. SSC Tur’un yeni girişimi Kibris.com, kullanıcılarına, “ayrıcalıklı” tatil olanağı sunuyor.  Uçak bileti rezervasyon ve satışından başlayan ilk adımla, Kibris.com, istenilen bütçeye en uygun, birbirinden seçkin Kıbrıs tesislerini tek bir platformda topluyor.

SSC Tur Yönetim Kurulu Başkanı Salih Coşkun, her alanda olduğu gibi Kıbrıs Bölgesinde de başarılı operasyonlar gerçekleştirdiklerini ve misafirlerine uçak bileti, seyahat ve tatil seçeneğini Kibris.com ile bir arada sunduklarını dile getirdi. Ayrıca, Kibris.com misafirlerinin, sadece Kıbrıs uçak biletlerini değil, istenilen her destinasyona uçak bileti rezervasyon ve satışını, 7 gün 24 saat hizmet veren çağrı merkeziyle ya da online olarak gerçekleştirebileceklerini belirtti.

SSC Tur Kıbrıs Operasyon Müdürü Erhan Önal,  Kibris.com platformu üzerinden, Türkiye’den outgoing, Kıbrıs’tan ise incoming yapacaklarını ve buna ek olarak,  K.K.T.C Vatandaşlarına özel, Türkiye’nin cennet köşelerine Kültür Turu programları yapacaklarını açıkladı. Kıbrıs Bölge Müdürü Nurettin Sızmaz, Kibris.com’ un güçlü yapısından bahsederken, “Kurumsal Çözümlerle” Kıbrıs M.I.C.E  ekibinin de hazır olduğunu belirtti.Kibris.com,  teknolojik yapısı ve kullanıcılarına sağladığı kolaylıkla, sektörde farklılık ve ayrıcalık yaratmayı hedefliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder