13 Ocak 2015 Salı

Ece ve Ozan Doğulu çifti Yeni Yaşlarını Yakın Dostlarıyla Birlikte Vue Lounge & Bar’da Kutladı

Ece ve Ozan Doğulu çifti yeni yaşlarını Hyatt Regency İstanbul Ataköy Oteli’nin 17. katında bulunan VUE Lounge & Bar’da ağırladıkları aile üyeleri ve yakın dostları ile kutladı.


Ece ve Ozan Doğulu çiftini doğum günü partilerinde tüm aile fertlerinin yanı sıra Kenan Doğulu ve Beren Saat çifti de yalnız bırakmadı. VUE Lounge & Bar’da  gerçekleşen Ozan ve Ece Doğulu çiftinin doğum günü partisi Neslişah Alkoçlar & Engin Altan Düzyatan, İdil Fırat, Selhan Aloğlu, Beyza Arslan, Tuncer Oztarhan, Burak Öztarhan, Moris Kohen, Ralph Tezman, Mehmet & Melisa Mutlu, Burcu Güneş, Burak Kut, Cihan Okan, İzzet Öz, Atilla Saral ve Ece Seçkin gibi sanat ve cemiyet dünyasının tanınmış isimlerini bir araya getirdi.  Yakın dostları ve aile fertleriyle Hyatt Regency İstanbul Ataköy Otelde konaklayan Ece ve Ozan Doğulu çiftine VUE Lounge & Bar’daki parti başlamadan kızları Arya ve Lila’dan keyifli bir doğum günü sürprizi geldi. Arya Doğulu’nun anne ve babası için seslendirdiği “Happy Birthday” şarkısı eşliğinde Hyatt Regency Istanbul Ataköy şeflerinin kendileri için özel tasarladıkları pastalarını kestiler.


İstanbul eğlence hayatına iddialı bir giriş yapan  Vue Lounge & Bar,  Ece ve Ozan Doğulu çiftinin doğum günü etkinliği ile kaplılarını açmış oldu. Bu özel parti Vue ‘de düzenlenen ilk etkinlik olurken Ece, Ozan Doğulu çifti ve misafirleri otelde ağırlandılar.


Ataköy sahil şeridinde yeralan, panaromik deniz manzarasına sahip, modern canlı ve samimi ortamı ile Istanbul’un dinamik yapısını yansıtmak için tasarlanmış Vue Lounge & Bar, misafirlerine yıllandırılmış özel fıçı kokteyller, Perulu Şefler tarafından hazırlanan ceviche ve Latin Amerkan tapasları ve mükemmel müzik eşliğinde rahatlama ve eğlenme imkanı sunuyor. Hyatt Regency Istanbul Ataköy Otelin 17. Katında yer alan, açık terasa sahip,  Pazartesi ve Salı günleri dışında her gün 17:00-02:00 saatleri arasında hizmet veren mekan, İstanbul eğlence hayatının en çok tercih edilen mekanlarından biri olacak.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder