25 Ocak 2015 Pazar

Sura Hotels, EMITT Turizm Fuarı’nın Yıldızı Oldu

TURİZMİN SESİ
Sura Hotels, EMITT Turizm Fuarı’na ilk katılımını bu yıl gerçekleştirdi
Kaygısız Group,Sura Hotels, EMITT Turizm Fuarı’na ilk katılımını bu yıl gerçekleştirdi ve beklentisinin çok üstünde bir ilgiyle karşılaşarak, turizme yaptığı yatırımın ve harcadığı emeğin geri dönüşünü gururla izledi


Fuarda 2011 yılından bu yana Sultanahmet bölgesinde hizmet veren Sura Design Hotel & Suites ve geçtiğimiz Haziran ayında hizmet vermeye başlayan Sura Hagia SophiaHotel’in yanısıra, 2017 yılında hizmete girecek olan 250 odalı Sura Museum ve 80 odalı Sura Grand Bazaar’ın da ilk kez tanıtımları yapıldı.


Turizm sektöründen hem yerli hem de yabancı turizm profesyonellerini ağırlayan Sura Hotels standında Turızm Grup Başkanı ve Ceo’su Nermin Yurtoğlu , Sura Hagıa Sophıa Otel & Spa Operasyon Müdürü İlhan Erer ,Sura Desıgn Operasyon Müdürü Atalay Arıcıoğlu ve Satış&Pazarlama Ekibi hazır bulundu.


Hizmette olan ve yeni yatırımlarla hizmete girecek otellerinin gördüğü yoğun ilgi ve takdiri, yatırımlarını doğru yolda yaptığına dair bir işaret olarak değerlendiriyor.



Sura Hotels, kendi bölgesindeki uluslararası zincirlerin halkası olan otellerle, yerel otellerin arasındaki kalite farkının kapatılması adına çok önemli bir yer teşkil ediyor. Bu bağlamda Sultanahmet bölgesinde 1000 yatak kapasitesini hedeflediklerini belirten Kaygısız Group Yön. Kurulu Başkan Yrd. Hüseyin Kaygısız  grubun hiçbir otelini sıradan bir mimariye teslim etmeyip, özenle seçtiği tarihi binaları, titizlikle tasarlayıp, en özel halleriyle konuklarının ilgisine sunduklarını belirtti. Mimarisinde ve tasarımında tercih ettiği farklılıkları, çalışanlarını seçerken izlediği profesyonel tavırla tamamlayan Sura Hotels, böylelikle Sultanahmet bölgesindeki genel kalite çizgisini de yukarı çekiyor.


EMITT Turizm Fuarı’nın göz bebeklerinden Sura Hotels, ziyaretçilerini Cuma akşamüstü verdiği kokteyl ile sevindirdi.


Gaziantep yöresinden en özel lezzetlerin sunulduğu Sura Hotels Tanıtım Kokteyli’ne ilgi çok yoğundu.


Gaziantep'den fındık lahmacunlar geldi sevenleri kuyruğa girdi lahmacunun tadına tam puan verdiler


Sura Hotels Tanıtım Kokteyli’ne katılanlar yöresel lezzetlerin tadına  baktılar


Gaziantep yöresine ait çiğköfte yoğuruldu tadanlar kuyruğa girdiler


Otelci Acentacı ve ziyaretçiler Sura Hotels Tanıtım Kokteyli’nde doyasıya eğlendi


Turızm Grup Başkanı ve Ceo’su Nermin Yurtoğlu'un Yurtdışından özel misafirleri vardıGaziantep yöresel mutfağını çok sevdiler


Sura Hotels Turızm Grup Başkanı ve Ceo’su Nermin Yurtoğlu, EMITT Turizm Fuarı’nda  Sura Hotels standına gösterilen ilgiden oldukça memnundu kadeğini tüm turizmciler adına kaldırdı ve Uluslararası standartları yakalamak konusunda bölgesindeki oteller içinde  başı çeken Sura Hotels, büyüleyici güzellikteki otelleri, büyüleyici şehre hediye  edecek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder