27 Ocak 2013 Pazar

GENEL MÜDÜRLERE ÖZEL MENÜ



RAMADA PLAZA İZMİT 5 YILDIZLI GENEL MÜDÜRLERİ AĞIRLADI



Otelin Executive Şefi Naif Bağı da misafirlerine özel bir menü hazırlayarak, eşsiz bir sunum ile marifetlerini konuşturdu. Kocaeli’nin ilk uluslararası marka oteli olarak , geçtiğimiz yıl Temmuz ayında faaliyete geçen Ramada Plaza İzmit, ev sahipliği yaptığı önemli organizasyonlar ile kısa sürede hizmet kalitesindeki farkını ortaya koydu. Uluslararası marka olmasına rağmen yerel halkla bütünleşmeyi önemseyen otel yönetimi, yerel nüfusa yönelik düzenlediği çay saati, canlı müzik keyfi, hafta sonu brunch keyfi gibi hizmetlerle takdirlerini kazanmayı başardı. Otelin Genel Müdürü Cengiz CANER, sunduğumuz hizmetler ve gerçekleşen başarılı organizasyonlar ile kentimizde otelciliğe ve kaliteye olan bakış açısını değiştirerek, beklentileri yükselttiğimizi düşünüyorum’ dedi.


Diğer taraftan bölgedeki otel sayısının artıp, kalite anlayışının değişmesiyle birlikte, bölgede faaliyet gösteren diğer 5 yıldızlı otel yöneticileri ayda bir buluşmaya karar verdiler. 5 yıldızlı Rİchmond Nua Sapanca, Güral Sapanca, Wellborn Luxury, Elmas Gardenn Inn ve Ramada Plaza İzmit  otel genel müdürleri  sektörel gelişmeleri ve deneyimleri paylaşıp, kaliteli rekabet ortamı yaratabilmek adına, her ay bir otelin ev sahipliğinde öğle yemeklerinde buluşuyorlar.


Ocak ayı buluşması Ramada Plaza İzmit otel de gerçekleşirken, Richmond Nua Genel Müdürü Hakan BALCAN, Güral Sapanca Genel Müdürü Tezcan Özdemir, Elmas Garden Inn Genel Müdürü Mehmet Yüce katılırken, Welborn Luxury Otel Genel Müdürü Behiye Şalk mazereti sebebiyle katılamadı. Ramada Otel Genel Müdürü Cengiz Caner ‘in ev sahipliği yaptığı günde, Ramada’ ya ilk kez gelen müdürler önce oteli gezdikten sonra hep birlikte öğle yemeğine geçtiler.


Ev sahibi Cengiz Caner, ‘ En son hizmete giren otellerden biri biz olduğumuz için, bu buluşmalara ilk olarak geçtiğimiz ay Richmond Nua Sapanca da katıldım. Her biri alanında üst düzey kariyer sahibi olan, turizm profesyoneli meslektaşlarımla bir araya gelmek çok anlamlı. Bu buluşmalarda sektöre ve bölgenin potansiyeline dair fikir alış verişlerinde bulunarak, otellerimiz de kalite çıtasını yükseltmeye ve  dayanışma içerisinde rekabet etmeye çalışıyoruz.’ Dedi.  Otelin Executive Şefi Naif Bağı da misafirlerine özel bir menü hazırlayarak, eşsiz bir sunum ile marifetlerini konuşturdu. Misafirlere ana yemek olarak Pazılı Püre Yatağında Somon Konfit, tatlı olarak da Hindistan Cevizi Yatağında Wrappelı Çikolatalı Mus   ikram edildi.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder