24 Ocak 2013 Perşembe

ODEON TOURS’DAN EK %5 İNDİRİM


ODEON TOURS, EMITT FUARI’NA 7. KEZ DAMGASINI VURDU


EMITT Fuarı’na katılan OTI Holding iştiraklerinden ODEON Tours, fuar boyunca tüketicilere yüzde 5 ekstra indirim fırsatı sundu…OTI Holding iştiraki ODEON Tours, 17. EMITT – Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’na 7. kez katıldı. İç pazarda faaliyetine başladığı tarihten itibaren EMITT fuarına katılan ODEON Tours, tüketicilere fuar boyunca erken rezervasyon indirimlerine ek olarak yüzde 5 ekstra indirim sağladı.

Türkiye’nin yanı sıra Rusya, Ukrayna, Beyaz Rusya, Polonya, Mısır ve Tayland’daki iştirakleri ile tur operatörlüğü, seyahat acenteliği, havacılık, otelcilik ve güvenlik ana alanlarında faaliyet gösteren, 3 binin üzerinde profesyonel çalışanıyla, 26 ülkede, 5 kıtada turizme hizmet veren OTI Holding; turizm sektörünün önemli buluşmalarından 17. EMITT Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’na katıldı.

Yaygın satış ağı ile ODEON Tours’tan fuara özel ekstra yüzde 5 indirim
Acente odaklı hizmet politikası ile 54 ilde, 181 acente ve  211 satış ofisinden oluşan yaygın satış ağı ile hizmet veren ODEON Tours İç Pazar Müdürü Akın Aksu, EMITT Fuarı’nda ODEON Tours standını ziyaret ederek tatil satın alan tüketicilere erken rezervasyon indiriminin yanı sıra yüzde 5 indirim fırsatı sunduklarını belirtti.

Fuarda yurt dışı turlar kataloğu, erken rezervasyon kataloğu ve kurumsal seyahat kataloğu lansmanlarının da yapılacağını ifade eden Aksu, “ODEON Tours kalite ve güvencesi ile sunulan zengin otel seçeneklerinden oluşan yurt içi ve yurt dışı farklı tatil imkânları, şirket ve kurumsal organizasyonlar da yurt içi ve yurt dışında profesyonel destek, uçak bileti, gemi turları gibi sayısız ürün ve hizmeti hem turizm profesyonellerine, hem tüketiciye tanıtacağız” dedi.

Aksu ayrıca, erken rezervasyon satışlarında dünya sigorta devi Allianz güvencesi ile otele girişe 72 saat kalaya kadar iptal ve iade imkanı sunan erken rezervasyon iptal sigortasını da sunduklarını kaydetti.

Tur programları hakkında bilgi almak ve kayıt yaptırmak için ODEON Tours Çağrı Merkezi 444 0 684’yi arayabilir, www.odeontatil.com adresine ulaşabilirsiniz.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder